Hyppää sisältöön

Äänestä tai ehdota nimeä Pippo-Kujala-Lotila -yritysalueelle

Pippo-Kujala-Lotila -yritysalueesta halutaan luoda kansallisesti houkutteleva ja tunnettu yritysalue. Siksi se tarvitsee vetovoimaisen ja erottuvan nimen. Äänestä tai ideoi!

Pippo-Kujala-Lotila -yritysalueella toimii tällä hetkellä noin 170 yritystä ja siellä on yhteensä yli 2 000 työpaikkaa. Sijainti valtatien 4 (E75) ja valtatien 12 solmukohdassa tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle Suomeen ja Venäjälle, erityisesti Pietarin seudulle.

Lähivuosina Lahden kaupunki laajentaa yritysaluetta yli 100 hehtaarilla ja sitä markkinoidaan yritysten sijoittumispaikkana myös Lahden alueen ulkopuolelle. Alueen vahvuuksia ovat hyvä logistinen sijainti, monipuolinen tonttitarjonta, laadukkaat fasiliteetit yritys- ja kuljetustoiminnoille sekä mahdollisuus ekologisiin ratkaisuihin.

Euroopan ympäristöpääkaupunkina Lahti haluaa tukea alueen yrityksiä omissa ympäristötavoitteissaan ja tarjoaa yrityksille esimerkiksi:

  • Kaupungin ilmastokumppanuutta
  • Vähähiilisen toimintaympäristön ja hiilineutraaleja energiaratkaisuja
  • Kestävän kasvun yrityspalvelusetelin ympäristövastuullisten ratkaisujen kehittämiseen.

Äänestä yritysalueen nimisuosikkia ja/tai ehdota itse jotain muuta alueelle yhteistä sopivaa markkinointinimeä viimeistään 6.6.

Äänestä tai ehdota nimeä!