Hyppää sisältöön

Ekaluokkalaiset juhlistavat itsenäisyyspäivää etäyhteydellä

Kaupunginjohtaja on kutsunut kaikki lahtelaiset 1.-luokkalaiset opettajineen viettämään itsenäisyyspäivää perjantaina 3.12. Tilaisuus järjestetään jo toistamiseen virtuaalisesti. Kaupunginjohtajan isännöimä 1.-luokkalaisten itsenäisyysjuhla järjestetään jo kymmenettä kertaa.
Pekka Timonen kättelemässä ekaluokkalaisia Lasten itsenäisyyspäiväjuhlassa.
Vuonna 2019 juhlavastaanotto järjestettiin Sibeliustalolla.

Koululaiset osallistuvat juhlaan omissa luokissa tai muussa koulun tilassa, jossa on mahdollisuus seurata ohjelmaa hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden. Juhlan perinteisiin kuuluva tarjoilu toimitetaan juhlaväelle omiin luokkiin.

– On hienoa, että perinteet jatkuvat ja saamme juhlistaa itsenäisyyttä ykkösluokkalaisten kanssa jo kymmenettä kertaa. Itsenäisyys on iloinen asia. Haluan toivottaa koululaisille ja kaikille lahtelaisille lämminhenkistä itsenäisyyspäivää, toteaa kaupunginjohtaja Pekka Timonen.

Ohjelmassa on kaupunginjohtajan tervehdys, lisäksi Timonen vastaa koululaisten ennakkoon lähettämiin kysymyksiin. Juhlan musiikista vastaavat Sinfonia Lahti sekä Soiva Sipriina. Juhla päättyy yhteiseen Maamme-lauluun.

Lisätietoja

Pekka Timonen
kaupunginjohtaja, Lahden kaupunki
pekka.timonen@lahti.fi
p. 050 337 4386