Hyppää sisältöön

Frisbeegolfrata Ahtialaan –asukastilaisuus verkossa

Asukkaiden äänestämä frisbeegolfrata on suunnitteilla ja haluaisimmekin nyt kuulla teidän näkemyksiänne asiaan. Liity Teams-verkkotilaisuuden linjoille 22.4.2021 klo 17.00-18.30 ja osallistu keskusteluun. Tervetuloa!
Kuvituskuva frisbeegolfista.

#OmaLahti –osallistuvan budjetoinnin äänestysvaiheessa 3896 lahtelaista äänestivät 28.8.-9.9.2020 välisenä aikana 58 hankeideasta parhaimmat. Pohjoisen alueen äänipotin vei Frisbeegolfrata Ahtialaan -idea 624 äänellä.

Frisbeegolfradan suunnittelu on aloitettu ja nyt työn lähtökohtia sekä alustavia suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa 22.4.2021 klo 17.00 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan myös Herrasmanninkadun saneerauksen suunnittelusta ja sen aikatauluista. Osallistu keskusteluun ja liity tilaisuuteen alla olevan osallistumislinkin kautta.

Vinkit etäosallistumiseen

Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

  • Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams -sovelluksen.
  • Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun, mutta suosittelemme omalla nimellä osallistumista.
  • Voit liittyä mukaan jo kello 16.45 testaamaan tekniikan toimivuuden.
  • Huomioithan, että tilaisuus tallennetaan ja se voidaan julkaista.
  • Kysymyksiä voi esittää koko ajan chatissa ja Teams-valikosta voi nostaa käden pyytääksesi puheenvuoroa.
  • Jos kohtaat teknisiä ongelmia, pyydä apua vuorovaikutussuunnittelija Justiina Niemiseltä, p. 044 482 6489, justiina.nieminen@lahti.fi.

Muistetaan vielä hyvät toimintatavat tilaisuudessa ja annetaan kaikille puherauha sekä kunnioitetaan muiden mielipiteitä.

Teams-osallistumislinkki 22.4. klo 16.45 →

Kysy lisää