Hyppää sisältöön

Iloista digivappua!

Lahden kaupunki tarjoaa ohjelmaa vapun viettoon verkossa. Koronatilanteesta johtuen perinteisiä vapputapahtumia ei tänä vuonna järjestetä. Vietetään vappua turvallisesti etäyhteyksin!

Kevään juhla vietetään etäyhteyksin ja verkon välityksellä voi seurata Sinfonia Lahden vappupäivän juhlakonserttia. Nuoren kapellimestarilupaus Tarmo Peltokosken johtamaa konserttia tähdittävät näyttelijä Martti Suosalo ja pianisti Iiro Rantala.

Lahden kulttuurilaitokset järjestävät kotivapun viettäjille monipuolisesti ohjelmaa. Kaupunginteatterin vapunviettoon kuuluvat kansansadut. Wellamo-opiston sivuilla pääsee tutustumaan lukuvuoden 2020–2021 aikana toteutettuihin taito- ja taideaineiden sekä taiteen perusopetuksen diginäyttelyihin.

Osa nuorisotiloista on auki ja niissä järjestetään vappujuhlia koronarajoitukset huomioiden. Tarkista tilojen aukioloajat.

Vappupäivän konsertti

La 1.5.2021 klo 13 Sinfonia Lahden vappumatinea verkossa – Nuotinkääntäjän sketsi

Tarmo Peltokoski, kapellimestari
Iiro Rantala, piano
Martti Suosalo, näyttelijä

Konsertti lähetetään taltioituna verkkokonserttina veloituksetta orkesterin YouTube-kanavalla ja on katsottavissa myös myöhemmin. Konsertti on katsottavissa lisäksi maksuttomalla SL ClassicLive -mobiilisovelluksella.
www.sinfonialahti.fi

Muut tapahtumat

Wellamo-opiston diginäyttelyt 
Kaupunginteatterin kansansadut verkossa