Hyppää sisältöön

Kohtaamisten kontit –tapahtuma Mukkulan ostarilla 16.–28.4.

Yhteinen Mukkula -hanke järjestää Mukkulan ostarilla Kohtaamisen kontit -tapahtuman. Mukkulan torilla on vajaan kahden viikon ajan kaksi konttia, joihin voit tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muun muassa Mukkulan alueen yrittäjiä, yhdistyksiä ja nuorisotyöntekijöitä.

Kohtaamisten konteilla voit oppia uusia taitoja, tutustua alueen vapaa-ajan toimintaan tai tulla koko perheen voimin pelaamaan ja leikkimään. Lisäksi voit keskustella alueen toimijoiden kanssa ja tutustua Yhteinen Mukkula -hankkeen alueella toteuttamiin kokeiluihin. Konteilla on myös LAB-ammattikorkeakoulun muotoilun opiskelijoita sekä LUT-yliopiston ja LABin tutkijoita, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia Mukkulan nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Kontit ovat pääsääntöisesti avoinna 12–18. Tutustu tarkempaan aikatauluun ja koko ohjelmaan Menoinfon tapahtumakalenterissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Asukaslähtöiset kehittävät kokeilut ja monikerroksellinen tiedon keruu Mukkulassa 2020-2022

Hankkeen toteuttajat: LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu

Rahoittaja: Ympäristöministeriön Lähiöohjelma 2020-2022

Hankkeen keskeinen teema on asukaslähtöisen suunnittelutiedon tuottaminen Mukkulan lähiön kehittämiseen niin, että tietoa voidaan hyödyntää asuinalueen eriytymisen ehkäisyyn, asukkaiden hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseen, asuinalueen elinvoimaisuuden edistämiseen sekä palveluiden ja asumisen hyvän tason turvaamiseen.

Tutustu hankkeeseen LAB:in sivuilla