Hyppää sisältöön

Lahti kutsuu yhdistykset keskustelemaan

Yhdistysilta järjestetään tiistaina 22.2. klo 17.30–19.30 verkossa Teamsin välityksellä. Tilaisuus on avoin kaikille Lahdessa toimiville yhdistyksille. 

Yhdistysilta alkaa kaikille yhteisellä osuudella, jonka aiheita ovat sivistyksen palvelualueen avustukset sekä ajankohtaiset asiat liittyen kaupungin tilavarauksiin ja tapahtumiin. Lisäksi kuullaan viime vuonna yhteistyössä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry:n kanssa toteutetun hankkeen tuloksia.

Yhteisen osuuden jälkeen siirrytään toimialakohtaisiin ryhmiin: liikunta, kulttuuri, nuorisopalvelut sekä osallisuus ja hyvinvointi.  Lisäksi yhdessä ryhmässä käydään keskustelua koronan vaikutuksista yhdistystoimintaan. Ryhmissä jatketaan keskustelua ajankohtaisista asioista. Yhdistysillassa on mukana kaupungin asiantuntijoita eri yksiköistä.

Yhdistysiltaan toivotaan ilmoittautumista etukäteen.

Ilmoittautuminen ja osallistumislinkki

Kaupunki kehittää yhteistyötä yhdistysten kanssa

Kaupunki haluaa kehittää entistä parempaa ja avoimempaa yhteistyötä Lahden kaupungin ja yhdistysten välille. Yhdistykset ovat Lahdelle tärkeä voimavara. Säännöllisesti järjestettävillä yhdistystilaisuuksilla halutaan lisätä vuoropuhelua yhdistysten ja kaupungin välille sekä edistää yhdistysten keskinäistä yhteistyötä.

Lisätietoja