Hyppää sisältöön

Lahti mukana Raksa-messuilla

Lahden seudun kuntien yhteisosastolla voi tutustua omakotitontteihin ja ajankohtaisiin rakennushankkeisiin. Raksa-messut ovat 11.-13.3.
Lahden kaupungin osasto Raksa-messuilla

Lahden kaupungin tonttitarjonta on esillä Raksa-messuilla 11.-13.3.2022. Yhteisosastolla ovat mukana myös Asikkala, Hollola, Kärkölä, Orimattila ja Padasjoki.

Kunnat markkinoivat Raksassa ensisijaisesti omakotitontteja ja asumismahdollisuuksia, mutta esillä on myös muita rakennus- ja kaavahankkeita. Yhteisosastolla mukana olevilla Lahden seudun kunnilla on useita satoja vapaita ja valmisteilla olevia omakotitontteja.

Uudet tontit hakuun huhtikuussa

Lahden kaupungilla on jatkuvasti haettavissa omakotitontteja. Tontteja on useita kymmeniä ja ne sijaitsevat monessa eri kaupunginosassa. Haku on pääsääntöisesti kerran kuussa ja rakentamaan pääsee yleensä heti.

Poikkeuksen tekevät uudet omakotitontit, jotka laitetaan hakuun kaksi kertaa vuodessa. Kevään haku on huhtikuussa ja tarjolla on yhteensä 25 tonttia. Tontit sijaitsevat Kytölässä, Kilpiäisissä ja Villähteellä. Valtaosa tonteista on Kytölänmäki II alueella.

Huhtikuun tonttihaku on avoinna 5.-29.4.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 11.-13.3.2022 

  • pe ja la klo 10-17
  • su klo 10-16
  • perjantaina vapaa pääsy!

Lahden seudun kuntien yhteisosasto on E-hallissa, paikka 21

Raksa-messujen verkkosivut