Hyppää sisältöön

Local Joe -alusta auttaa asukkaita löytämään paikallisen yrittäjän palvelut – maksutta

Lahden kaupunki ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ovat avanneet paikallisten yritysten palveluja parantavan Local Joe -alustan. Asukkaat voivat Local Joe’ssa pyytää tarjouksia esimerkiksi siivouksesta, kodin remonteista tai vaikka lumitöistä. Palvelussa voidaan myös sopia keikkojen yksityiskohdista, hinnasta ja muista ehdoista, suoraan tarjouksen antaneen yrittäjän tai yrityksen kanssa. Palveluun pääsevät mukaan vain LADEC-alueen kuntien yritykset (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki). Local Joe -alustan avulla Lahden kaupunki haluaa edesauttaa asukkaiden ja paikallisten yritysten välistä kaupankäyntiä.

– Asukkaiden ja yritysten toiveena on pitkään ollut, että tuettaisiin paikallisia yrityksiä. Local Joe -palvelu on konkreettinen alusta, jolla tämä on mahdollista. Toivomme, että asukkaat ja yritykset ottavat palvelun omakseen, sanoo Lahden kaupungin elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen.

Local Joe -alustalla alueen yritykset saavat palvelunsa maksutta esille ja asiakkaat – asukkaat, mökkeilijät, yrittäjät, yritykset ja organisaatiot – voivat pyytää tarjouksia paikallisilta yrittäjiltä ja yrityksiltä. Local Joe -palvelusivuston on kehittänyt ohjelmointiyhtiö Nordmont Oy yhdessä iittiläisen Puhti Innovations Oy:n kanssa.

– Palvelun käyttö on tehty asukkaille helpoksi. Tarjouksia voi pyytää joko Facebook- tai Google-tunnusten avulla eli palveluun ei tarvitse erikseen rekisteröityä, toteaa Nordmont Oy:n toimitusjohtaja Leevi Jäkälä.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy on ollut tiiviisti mukana palvelun kehittämisessä. Local Joe tarjoaa alueen yrityksille uuden kanavan, jolla tavoittaa sekä paikallisia että kesäasukkaita.

– Local Joe on matalan kynnykset ”verkkokauppa” monelle paikalliselle palveluyritykselle. Yrittäjä tarvitsee vain sähköpostiosoitteen ja nettiyhteyden, jotta pääsee mukaan tarjouskilpailuihin, iloitsee LADECin johtaja Päivi Karttunen.

Palvelu löytyy osoitteesta www.localjoe.fi

Lisätiedot:

elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen, Lahden kaupunki, p. 044 018 7378
johtaja Päivi Karttunen, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, p. 050 568 7446
toimitusjohtaja Leevi Jäkälä, Nordmont Oy, p. 050 088 6837