Hyppää sisältöön

Maauimala avattiin tiistaina 1.6.

Lahden Maauimala avataan tiistaina 1.6. ja suljetaan sunnuntaina 15.8. Maauimala on avoinna 11 viikkoa. Maauimalan puku- ja pesutilat ovat käytössä. Kuntosali avataan heti, kun rajoitukset sen sallivat.

Maauimalan puku- ja pesutiloissa sekä altailla toimitaan ajankohtaisten alueellisten sekä THL:n turvaväli- ja hygieniasuositusten mukaisesti.  Pukukaapeista on käytössä puolet. Vesiliikuntavälineet ja -lelut eivät ole käytössä.

Maauimalan altaiden aukioloajat

  • Arkipäivisin ma–to klo 6.30–20 ja pe klo 10–20, uintiaika päättyy klo 20.30 ja maauimalasta on poistuttava klo 21.
  • Viikonloppuisin la–su klo 10–17, uintiaika päättyy klo 17.30 ja maauimalasta on poistuttava klo 18.
  • Juhannusaattona 25.6.2021 kassat suljetaan klo 16 ja uintiaika klo 16.30. Maauimalasta on poistuttava klo 17.

Lasten uimakouluja ja Wibit-vesihuvipuisto

Lasten uimakouluja järjestetään Maauimalassa kesällä kaikkiaan 20. Uimakouluihin ilmoittautuminen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Heinäkuun kahtena eri viikkona, ma-pe 5.–9.7. sekä ma-pe 19.–23.7. Maauimalassa on Wibit-vesihuvipuisto kaikkien lasten ja lapsenmielisten iloksi.

Maauimalan asiakkaita pyydetään noudattamaan peseytymisohjeita sekä huolehtimaan käsihygieniasta, erityisesti wc-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa. Uimisesta saa nauttia yksin ja läheisten seurassa. Muistetaan pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uintivierailun ajan.

Aihealueet