Hyppää sisältöön

Mikä nimeksi Renkomäen monitoimitalolle? 

Nyt haetaan nimeä Renkomäen monitoimitalolle. Vastausaika on 17.3.–6.4.2022. Vastaajien kesken arvotaan viisi palkintoa.  
Renmomäen monitoimitalon havainnekuva

Hyvä nimi on lyhyt, ytimekäs, talon toimintaa kuvaava, suomenkielinen ja mielellään alueeseen kiinnittyvä. Hyvä nimi on sellainen, että sitä voidaan hyödyntää myös monitoimitalossa toimivan koulun ja päiväkodin nimissä.

Ehdota nimeä monitoimitalolle

Nimiehdotuksen voi tehdä myös Palvelutorin Lahti-Pisteessä. Monitoimitalon nimenvalinta tehdään kevään aikana. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan viisi kappaletta Lahti-kasseja, joissa on mukana Lahti-vesipullo ja Lahti-heijastin.

Renkomäen  monitoimitalo

Renkomäen monitoimitalo rakentuu eteläisimpään Lahteen Renkomäen soraharjun tuntumaan. Monitoimitaloon sijoittuvat Renkomäen ja Ali-Juhakkalan koulut, Renkomäen päiväkodin esiopetus ja siihen liittyvä varhaiskasvatus sekä Renkomäen kirjasto. Monitoimitalosta rakentuu alueen ja kyläyhteisön toiminnallinen keskus.

Renkomäen monitoimitalo toteutetaan elinkaarihankkeena ja se otetaan käyttöön vuoden 2023 kevätlukukauden alussa. Monitoimitalon kokonaispinta-ala on noin 8 000 neliömetriä ja sinne tulee tilat noin 560 lapselle.

www.lahti.fi/monitoimitalot 

Lisätietoja