Hyppää sisältöön

Monttu auki -tapahtuma kutsuu lahtelaiset keskustelemaan

Millaisia kokemuksia sinulla on Lahdesta? Mihin suuntaan Euroopan ympäristöpääkaupungin tulisi kulkea? Osallistu Monttu auki –keskustelutilaisuuteen 25.9.
Kuvituskuva

Monttu auki -dialogitapahtuma on noin 300 hengen hybridimuotoinen keskustelu. Osallistujat kokoontuvat saman pöydän ääreen ja verkon ylitse keskustelemaan ympäristöpääkaupungin tarinan jatkosta. Dialogissa pohditaan osallistujien kokemuksien pohjalta muun muassa sitä, millainen Lahti nyt on ja mihin suuntaan Lahden tulisi kulkea.

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on yksi ympäristöpääkaupunkivuoden isoimmista asukastapahtumista.

– Monttu auki on ainutlaatuinen tilaisuus lahtelaisille kohdata toisensa, porista pari tuntia ja jakaa ajatuksiaan. Tavoitteena saada mukaan mahdollisimman monipuolinen, eri taustoista tulevien asukkaiden joukko keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia Lahdesta ja lahtelaisuudesta, kertoo strategia-asiantuntija Olli Toivonen.

Keskustelut toteutetaan pidetyllä ja arvostetulla erätaukomenetelmällä ja luottamuksellisesti. Jokaista keskustelua ohjaa erätaukomenetelmän osaava fasilitaattori. Fasilitaattorit tulevat kaupungilta sekä yhteistyökumppaneilta. Kirjattuja keskusteluja hyödynnetään anonyymisti kaupungin strategiatyössä. Tapahtuman toteutuksessa on yhteistyössä Ylen Hyvin sanottu –hanke, LAB ammattikorkeakoulu ja LUT-yliopisto.

Tapahtuman Facebook-sivu

Monttu auki 25.9. klo 13–16

Ilmoittaudu mukaan keskustelemaan!