Hyppää sisältöön

Pääkirjaston ja Palvelutorin tilat varataan jatkossa Timmi-tilavarausjärjestelmästä 

Uusi tilavarausjärjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 29.11.2021. Varausjärjestelmän avulla kaupunkilaisilla on aikaisempaa paremmat mahdollisuudet löytää ja varata omia tilaisuuksia varten sopivat tilat verkossa.  

Uuden tilavarausjärjestelmän kautta on aluksi mahdollista varata maksullisia ja maksuttomia tiloja pääkirjastosta ja Palvelutorilta. Tilavarausjärjestelmästä varataan muun muassa kirjaston pianohuone, pelihuone ja Palvelutorin kokoustiloja. Järjestelmä otetaan käyttöön asteittain koronarajoitukset huomioiden. Palveluun kirjaudutaan osoitteessa lahti.timmi.fi. Tilojen varaaminen Timmin kautta vaatii vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla.

Tilaisuuden järjestäjä voi hakea järjestelmästä omaan tarkoitukseen sopivan tilan esimerkiksi käyttötarkoituksen tai tilan sijainnin perusteella. Samalla on helppo tarkistaa tilan varaustilanne.

Kaupungin tilat sopivat monenlaiseen toimintaan, esimerkiksi erilaisten yhdistysten, kerhojen ja liikuntaryhmien kokoontumisiin. Varausjärjestelmän avulla halutaan mahdollistaa asukaslähtöiset tilaisuudet ja tapaamiset tai vaikkapa tilat tanssiesitykselle.

Varattavien tilojen määrää lisätään vaiheittain

Tilavarausjärjestelmän piiriin on seuraavaksi tulossa monitoimitalojen tiloja sekä liikuntatiloja. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa kaikki kaupungin vuokrattavat tilat varataan järjestelmän kautta.

Kaupungin tiloissa on toisistaan poikkeavia käytänteitä ja varausehtoja, joihin on hyvä tutustua huolellisesti ennen varausta. Tietoa varattavista tiloista ja käyttöehdoista kaupungin verkkosivulla.

Lisätiedot

Lahden pääkäyttäjä Niina Savolainen, p. 044 482 6291

timmi@lahti.fi

Aihealueet