Hyppää sisältöön

Päättäjät pohtivat yhdessä Kisapuiston ratkaisuja

Lahden kaupunginhallitus on kutsunut teknisen ja ympäristölautakunnan sekä liikunta- ja kulttuurilautakunnan Kisapuisto-seminaariin, jossa käsitellään alueelle tehtyjä kehityssuunnitelmia ja kuullaan eri toimijoiden näkemyksiä asiasta. Seminaari järjestetään etäyhteyksin maanantaina 22.2.2021.

Kisapuisto-seminaarissa esitellään päättäjille alueen käytön ja kaavoituksen mahdollisuudet sekä kaupungin Liikuntatoimen näkemykset kehittämistarpeista. Spatium esittelee hankesuunnitelmansa sekä eri toimijat ehdotuksia Kisapuiston kehittämiseksi. Kaupunginhallitus ja lautakunnat kuulevat myös käyttäjien näkemyksiä Kisapuistosta.

Kaupunginjohtaja Pekka Timonen pitää Kisapuiston kehittämistä perusteltuna. Keskellä kaupunkia sijaitseva vapaa-ajan alue on ainutlaatuinen ja Timonen toivoo Kisapuistosta kaupunkikeskustan vetovoimatekijää. Kisapuistossa voi jo nyt harrastaa 10-15 lajia.

– Tekojäärata sopisi mielestäni Kisapuistoon ja toisi uusia käyttäjiä. Selvitämme myös parasta ratkaisua jalkapalloilun olosuhteiden kehittämiselle. Tärkeää on löytää hyvä yhteinen ymmärrys ennen päätöksentekoa, Pekka Timonen toteaa.

Kaupunginhallitus saa maaliskuun alussa esityksen Kisapuiston kehittämisestä.

 

Muokattu 19.2.2021 klo 12:12. Seminaari on ensi maanantaina 22.2.2021

Aihealueet