Hyppää sisältöön

Rakokiven monitoimitalo Loiston avajaisia juhlitaan yhdessä  

Rakokiven monitoimitalon avajaisia juhlitaan 4.2. klo 8.30 alkaen verkkolähetyksenä. Juhla on taltioitu ennakkoon ja se on katsottavissa kaksi viikkoa avajaisista.  

Avajaisjuhla toteutetaan verkkolähetyksenä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Avajaisten ohjelmassa on puheenvuoroja ja talon käyttäjien esityksiä. Kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo kaupunginjohtaja Pekka Timonen. Tervehdykset kuullaan myös talon käyttäjiltä sekä sivistysjohtaja Tiina Granqvistilta, arkkitehti Airi Vesalalta ja toimitilajohtaja Jouni Arolalta.

Ohjelmassa on koululaisten, päiväkodin ja Wellamo-opiston esityksiä sekä kirjaston esittely. Avajaisissa päästään kurkistamaan myös monitoimitalon tiloihin 5.-luokkalaisten valmistaman videon välityksellä.

– On hienoa päästä juhlimaan monitoimitalo Loistoa yhdessä. Talo on ollut käytössä reilut puoli vuotta ja voin tyytyväisenä todeta, että nykyaikaiset tilat soveltuvat eri ikäisille oppijoille mainiosti. Nyt on juhlan aika ja taltioitu verkkolähetys mahdollistaa kaikkien yhteisen osallistumisen juhlaan iloitsee rehtori, toiminnanjohtaja Susanna Kulonen.

Rakokiven monitoimitalo

Rakokiven monitoimitalo Loistossa toimivat päiväkoti, koulu ja kirjasto. Käyttäjinä on noin 640 lasta ja 110 työntekijää. Monitoimitalon tilat otettiin käyttöön elokuussa 2021.

Monitoimitalossa on myös vuokrattavia kokous- ja luokkatiloja, kädentaitojen tilat sekä liikuntasali, joka on koulun ja päiväkodin lisäksi harrastuskäytössä. Tiloissa järjestetään myös Wellamo-opiston kurssitoimintaa.

 • Tervetulosanat    
  Susanna Kulonen, rehtori, toiminnanjohtaja
  Eveliina Mykrä, päiväkodin johtaja
  Terhi Lehti, vastaava kirjastonhoitaja

  Kaupungin tervehdyssanat   
  Pekka Timonen, Lahden kaupunginjohtaja
  Rakokiven päiväkodin esitys

  Juhlapuhe 
  Tiina Granqvist, sivistysjohtaja

  Rakokiven koulun esitys 

  5.-luokkalaisten video Loistosta

  Lahden Tilakeskuksen puheenvuoro
  Jouni Arola, toimitilajohtaja

  Rakokiven koulun esitys – pienryhmä

  Nastolan kirjaston esittely

  Wellamo-opiston musiikkiesitys
  Hellä Härmä, viulu ja Kirsti Manninen, piano

  Rakokiven esiopetuksen esitys

  Arkkitehdin tervehdys
  Airi Vesala, arkkitehti, Arkkitehdit von Boehm-Renell Oy

  Rakokiven koulun 2.-luokkalaisten musiikkiesitys

Lisätietoja