Hyppää sisältöön

Salp­pu­rin ki­sa­lip­pu toimii myös bus­si­lip­puna Lahden seudulla

Salpausselän kisoja pääset katsomaan kätevästi ja ympäristöystävällisesti myös bussilla – maksutta! Pääsylipun koodi toimii matkalippuna lipun voimassaolopäivinä kaikilla LSL:n vuoroilla. Koululaislippu toimii bussilippuna koko kisaviikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

Lipussa oleva koodi leimataan bussin lukijalaitteessa kyytiin noustessa samaan tapaan kuin kännykän mobiililippu. Ei ole väliä, onko koodi pdf-lippuna kännykän näytöllä vai tulosteena. Koodi löytyy sekä koululaislipuista että Lippupisteen kautta ostetuista lipuista.

Kisaliput toimivat maksuvälineenä kaikilla vyöhykkeillä ja kaikilla vuoroilla. Pääset kulkemaan kisoihin veloituksetta Lahden lisäksi LSL:n vuoroilla myös esimerkiksi Hollolasta, Heinolasta, Orimattilasta, Asikkalasta ja Padasjoelta.

Kisapaikka on keskeisellä sijainnilla ja sinne on helppo kulkea joukkoliikenteellä. Reitit ja aikataulut löydät LSL:n reittioppaasta.

Yhteistyöllä halutaan kannustaa kisavieraita vaihtamaan oman auton käytön kestävämpiin liikkumismuotoihin. Tapahtuma- ja bussilippuyhdistelmä on Waltti-lippujärjestelmän uusi ominaisuus ja sitä testataan Lahdessa nyt ensimmäistä kertaa.

Lue myös: Salpausselän kisat aiheuttavat muutoksia niin liikenteessä kuin hiihtoladuillakin – Lahti

Tutustu ohjelmaan ja osta liput Salppurin kisoihin