Hyppää sisältöön

Sinfonia Lahden ylikapellimestari ja joukko muusikoita testaavat Lahden ensilumenlatua heti sen avaushetkellä

Sinfonia Lahden ylikapellimestari Dalia Stasevska ja joukko orkesterin muusikoita testaavat Lahden ensilumenlatua heti sen avajaispäivänä perjantaina 26.11.2021 klo 16.
Sinfonia Lahden Skifonia -hiihtäjiä

– Sinfonia Lahden henkilöstön hiihtoinnostus ja ensilumenladun hyödyntäminen on erinomainen esimerkki työhyvinvoinnin ylläpitämisestä. Se on samalla esimerkki kaikille avointen liikuntapalveluiden ja -paikkojen hyvinvointivaikutuksista eri-ikäisille lahtelaisille ja muille käyttäjille, toteaa kaupungin liikuntatoimenjohtaja Tommi Lanki.

Lahden perinteisen ensilumenladun latureitin pituudeksi saadaan noin 1,5 km edellisen talven säilölumella. Ensilumenladun avaamista on valmisteltu liikuntapalveluiden ja Lahti Aquan yhteistyönä.

Tietoa ensilumenladun lähimmistä pysäköintipaikoista sekä hiihtäjien käytettävissä olevista puku- ja pesutiloista löytyy kaupungin liikuntapalvelujen lahti.fi -verkkosivulta. Liikuntapalvelujen sivuilta kannattaa seurata myös Latureittien kunnostuksen etenemistä.

Karttapohjaisessa LahtiSki-latupalvelusta näkyy koko Lahden alueen latureitistö, jonka kunnossapidosta kaupungin liikuntapalvelut huolehtii.

Lisätiedot

Lahden kaupunki,
Liikuntapalvelut
liikuntapaikkamestari Arto Manninen, 044 716 1581
liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas, 044 416 3629
Sinfonia Lahti, intendentti Teemu Kirjonen, 050 518 4597

lahti.fi Ulkoilureitit ja ladut – Lahti