Hyppää sisältöön

Täydentävä haku Tiirismaan peruskoulun englanninkielisille luokille heinäkuun loppuun asti

Tiirismaan peruskoulun laajamittaiseen kaksikieliseen englanti – suomi -perusopetukseen vuosiluokille 6, 8 ja 9 on käynnissä täydentävä haku. Hakuaika jatkuu 31.7.2022 asti.

Tiirismaan peruskoulun laajamittaisen kaksikielisen englanti-suomi -perusopetuksen luokkakoko on enintään 24 oppilasta. Luokkien oppilasmäärät on  tarkistettu kesäkuussa, ja vuosiluokilta 6, 8 ja 9 vapautuneita oppilaspaikkoja on avautunut täydentävään hakuun seuraavasti:

6. lk – 5 paikkaa
8. lk – 1 paikka
9. lk – 2 paikkaa

Kaksikieliseen opetukseen hakeutuvien kielellisiä valmiuksia arvioidaan ikätason huomioivalla soveltuvuuskokeella, jossa hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan vähintään 60 % kokeen maksimipistemäärästä. Soveltuvuuskokeet järjestetään pe 5.8.2022 Tiirismaan koululla, tarkempi aikataulu ilmoitetaan hakijoille erillisessä koekutsussa 1.8.2022.

Opetukseen otetaan ensisijaisesti lahtelaisia oppilaita. Mikäli oppilasmäärä ei täyty lahtelaisista oppilaista, voidaan oppilaaksi ottaa myös muiden kuntien oppilaita. Oppilaaksiotto laajamittaiseen kaksikieliseen opetukseen on toissijaista oppilaaksiottoa. Tällöin Lahden kaupunki ei vastaa oppilaan koulukuljetuksesta.

Siirry hakulomakkeeseen