Hyppää sisältöön

Uimahallit aukeavat yleisölle rajoitetusti lauantaina 24.4.

Alueellisen koronayhteistyöryhmän suosituksesta aluehallintovirasto on antanut luvan avata liikuntapaikoista muun muassa uimahallit. Lahdessa uimahallit avataan asiakasmäärää rajoittamalla. Uimareiden käytössä rajoitetusti ovat myös saunat sekä kahvion asiakaspaikat. Uimahallien kuntosalit pysyvät toistaiseksi kiinni.

Lahden uimahallit avataan lauantaina 24.4. Toiminnassa noudatetaan THL:n turvaväli- ja hygieniasuosituksia. Lisäksi aluehallintoviraston suosituksesta Lahden uimahalleissa varmistetaan terveysturvallinen toiminta asiakasmäärää rajoittamalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uimahallien pukukaapeista neljäsosa on uimareiden käytössä.

Vesiliikuntavälineet ja lelut eivät ole käytössä. Toistaiseksi uimahallien kuntosalit pysyvät kiinni. Vuosikortit eivät ole myynnissä.

Uimahallit ovat avoinna rajoitettujen aukioloaikojen mukaisesti. Lisäksi kannattaa huomioida kevään poikkeavat aukioloajat: Vappuaattona 30.4. kassat sulkeutuvat klo 16, uintiaika päättyy klo 16.30 ja hallista on poistuttava klo 17:ään mennessä. Vappupäivänä 1.5. ja Helatorstaina 13.5. uimahallit ovat suljettuna.

Aukioloajat sekä lisätietoa uimahalleista löydät kaupungin liikuntapalvelujen ja uimahallien verkkosivuilta.

Vuonna 2007 ja sitä aikaisemmin syntyneiden lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmäharrastustoiminta on tämänhetkisen suosituksen mukaan keskeytetty 30.4.2021 asti.

Lisätiedot

Lahden liikuntapalvelut
Jenni Mikkola, liikuntapalveluvastaava, 050 383 6473
Markku Ahokas, liikuntapalvelupäällikkö, 044 416 3629

lahti.fi/liikunta

Aihealueet