Hyppää sisältöön

Vuoden viestintäteko myönnettiin itsensä likoon laittaneille ympäristöasiantuntijoille

Lahden kaupunki on myöntänyt Vuoden viestintäteko 2021 –tunnustuksen kolmelle kaupungin asiantuntijalle. Elina Ojala, Ismo Malin ja Juhani Järveläinen tähdittävät Vesijärven kunnostuksesta kertovaa videota.

Kaupungin ympäristöjohtaja Elina Ojala, vesiensuojelupäällikkö Ismo Malin ja hulevesi-insinööri Juhani Järveläinen tekevät pääosaroolit Vesijärven kunnostus –videossa. Video tuo Lahden ympäristöosaamista ja -osaajia uudella tavalla esille. Sen on kaupungille toteuttanut Vallilan Vaara Oy.

Vesijärven kunnostus on hauska ja informatiivinen video Vesijärven suojelemisesta, jota tähdittää vesi- ja ympäristöasioiden parissa työskentelevät kaupungin huippuasiantuntijat. He suoriutuivat vaativista kuvaustehtävistä erinomaisesti ja rohkea heittäytyminen jättää taatusti muistijäljen.

Vuoden viestintäteko on Lahden kaupungin sisäinen tunnustuspalkinto, joka myönnetään vuosittain aktiivisesti viestivälle henkilölle tai yksikölle. Palkinnon tarkoituksena on huomioida kaupungin omaa henkilöstöä viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.

Aihealueet