Hyppää sisältöön

Illallinen Lahden Taivaan Alla

Illallinen Lahden Taivaan Alla järjestettiin kolmessa eri pisteessä perjantaina 2.9.2022. Kiitos kaikille mukana olleille!

Lisätietoja vuoden 2022 illallisista

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteiset pitkät illallispöydät ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat ja pöytäsomisteet. Syödään yhdessä Lahden taivaan alla!

Jälki-ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 30.8.2022 klo 21. Tänä vuonna pöydät on numeroitu ja ne ovat eri pisteissä hieman eri kokoisia. Yksi varaaja voi varata vain yhden pöydän.

TÄRKEÄÄ! Mikäli teitä on isompi porukka ja haluatte istua vierekkäisissä pöydissä, kirjoittakaa varauksen yhteydessä kenttään ”lisätietoja” toisen varaajan nimi. Heti varauksen jälkeen saatte vahvistuksen sähköpostiinne, varsinaiset liput pöytänumeroineen lähetetään teille kolme päivää ennen tilaisuutta. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Liput ovat maksuttomia. Koska tilaisuus on niin rakastettu ja lippuja ei riitä kuin murto-osalle, niin peruthan lippusi, mikäli et pääse tulemaan. Peruutukset voit tehdä varausvahvistuksessa olevasta linkistä maanantaihin 29.8. kello 18.00 asti. Mikäli et ole tehnyt peruutusta etkä saavu paikalle, veloitamme 50 € maksun/pöytä.

Tapahtuman järjestävät Lahden kaupunki, Lahden itäinen kumppanuuspöytä, Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys sekä Pluto Finland Oy. Illallinen Lahden taivaan alla on osa Mastofestareiden ohjelmaa.

Opi lisää vuoden 2022 Illallinen taivaan alla -tapahtumasta seuraamalla tätä sivua ja Facebook-tapahtumaamme.  Tervetuloa mukaan!

Illallisen etiketti

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on keskustan ja Anttilanmäen tapahtumissa klo 18.00–22.00. Villähteellä Vanhankartanonpellon puistossa klo 18.00–21.00.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tositteet tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksenne linkistä.

Istumajärjestys

Muistathan, että pöydät on numeroitu. Kun saavut paikalle, etsi oma pöytäsi muiden joukosta. Pöytäkartta löytyy infopisteeltä.

Pukeutuminen ja säähän varautuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä ja ajankohta huomioiden myös sateensuojaa.

Keskustassa ja Vanhankartanonpellon puistossa pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa. Väinö Hovilan Puistotien ylle kaartuvat puut suojaavat myös hieman sateelta. Anttilanmäen tapahtumassa pöydät on suojattu sateelta.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskansa ja tarvikkeensa kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astioita alueelle.

Helpotusta elämään tuovat myös paikalle tuodut bajamajat.

Muita toiveita

Toivomme, että jokainen pöytäseurue ottaisi pöytäkoristeiksi omia patterikäyttöisiä led-valaisimia; ketjuja, kynttilöitä, yms. millä saadaan mukavaa ja paloturvallista ilmettä alueelle. Pöytiin ei vedetä sähköjä.

Avotulta eli mm. oikeita kynttilöitä ei pöydissä sallita. Alueella ei myöskään sallita tupakointia.

Alueella on järjestyksenvalvonta ja keskustassa kiertävä muusikko.