Hyppää sisältöön

Illallinen Lahden Taivaan Alla

Illallinen Lahden Taivaan Alla järjestettiin tänä vuonna Lahden Kauppatorilla osana Mastofestareita lauantaina 19.8.2023 klo 18.00-22.00. Kiitos kaikille illalliselle osallistuneille!

Lisätietoja vuoden 2023 illallisista

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteiset pitkät illallispöydät ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat ja pöytäsomisteet. Syödään yhdessä Lahden taivaan alla!

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 19.7.2023 klo 9.00. Pöydät on numeroitu ja niihin mahtuu istumaan 6-8 henkilöä. Yksi varaaja voi varata vain yhden pöydän. Lisäksi pienemmille seurueille on olemassa yhteispöytiä, josta paikan voi varata vaikka vain itselleen. Varaathan vain joko oman pöydän tai paikan yhteispöydästä. 

TÄRKEÄÄ! Mikäli teitä on isompi porukka ja haluatte istua vierekkäisissä pöydissä, kirjoittakaa varauksen yhteydessä kenttään ”lisätietoja” toisen varaajan nimi. Heti varauksen jälkeen saatte vahvistuksen sähköpostiinne, varsinaiset liput pöytänumeroineen lähetetään teille kolme päivää ennen tilaisuutta. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Liput ovat maksuttomia. Koska tilaisuus on niin rakastettu ja lippuja ei riitä kuin murto-osalle, niin peruthan lippusi, mikäli et pääse tulemaan. Peruutukset voit tehdä varausvahvistuksessa olevasta linkistä lauantaihin 12.8. mennessä. Mikäli et ole tehnyt peruutusta etkä saavu paikalle, veloitamme 50 € maksun/pöytä.

Tapahtuman järjestää Lahden kaupunki. Illallinen Lahden Taivaan Alla on osa Mastofestareiden ohjelmaa.

Lue lisää vuoden 2023 Illallinen Lahden Taivaan Alla -tapahtumasta tältä sivulta ja tutustu myös Facebook-tapahtumaamme.  Tervetuloa mukaan!

Illallisen etiketti

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on Kauppatorilla klo 18.00–22.00.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksenne linkistä.

Istumajärjestys

Muistathan, että pöydät on numeroitu. Kun saavut paikalle, etsi oma pöytäsi muiden joukosta. Pöytäkartta löytyy paikan päältä.

Pukeutuminen ja säähän varautuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä ja sään vaihtelut huomioiden myös sateensuojaa. Tapahtuma-aluetta ei ole katettu.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskansa ja tarvikkeensa kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astioita alueelle.

Helpotusta elämään tuovat myös paikalle tuodut bajamajat.

Mukana tuotavat asiat

Illallista varten tarvitset mukaan omat eväät, astiat ja aterimet. Ruokajuomiin voi kuulua kohtuudella myös alkoholijuomia, mutta pidetään yhdessä huolta että kaikilla on kiva ilta. Häiritsevästi käyttäytyvät ihmiset poistetaan alueelta järjestyksenvalvojien toimesta.

Muita toiveita

Pöytäseurueeseen voi kuulua kaikenikäisiä vauvasta vaariin, mutta lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Toivomme, että jokainen pöytäseurue ottaisi pöytäkoristeiksi omia patterikäyttöisiä led-valaisimia; ketjuja, kynttilöitä, yms. millä saadaan mukavaa ja paloturvallista ilmettä alueelle. Pöytiin ei vedetä sähköjä.

Avotulta eli mm. oikeita kynttilöitä ei pöydissä sallita. Alueella ei myöskään sallita tupakointia.

Alueella on järjestyksenvalvonta ja Lahen Lavalla ohjelmaa koko illan.