Hyppää sisältöön

Tapahtumapalveluiden ajankohtaisia asioita

Lahden kaupunki avaa vapaaehtoisten rekrytoinnin kesän 2023 urheilun suurtapahtumiin

Suurtapahtumien täyteinen kesä tarjoaa mielettömiä mahdollisuuksia vapaaehtoistyön merkeissä. Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä vaikka ei olisi aiempaa kokemusta, positiivinen asenne riittää. Tapahtumissa on tarjolla vapaaehtoistehtäviä laidasta laitaan eri ikäisille ja tehtävät ovat omiin aikatauluihin sovitettavissa. 

Lahden kaupunki vastaa vapaaehtoisten rekrytoinnista kesän 2023 urheilun suurtapahtumiin yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa. Kaiken kaikkiaan näiden tapahtumien läpi vientiin tarvitaan yhteensä 2000 vapaaehtoista. Vapaaehtoisrekrytointi kesän 2023 tapahtumiin tapahtuu GateHQ-järjestelmän kautta.

Lue lisää ja tutustu vapaaehtoistehtäviin

Lahden kaupungin tapahtumapalvelut löydät nyt myös Facebookista!

Ytimekkäästi Lahden tapahtumapalveluiksi nimetyllä sivulla kerrotaan ajankohtaisia asioita tapahtumakentältä ja annetaan vinkkejä tapahtumajärjestäjille​. Sivu on tarkoitettu yhteydenpitoon matalalla kynnyksellä ja otamme mielellämme vastaan ideoita mitä sivulla olisi hyvä näkyä.​

Se on kuitenkin hyvä huomioida, että sivu ei ole tapahtumakalenteri, jonne kootaan kaikki Lahdessa järjestettävät tapahtumat. Niitä varten käytössä on omat Facebook-ryhmänsä sekä esimerkiksi Menoinfo, jonka kautta tapahtumia poimitaan myös Lahden kaupungin verkkosivuille.

Käy tykkäämässä ja ottamassa meidät seurantaan: www.facebook.com/lahdentapahtumapalvelut

Lai­nat­ta­vat ta­pah­tu­ma­ta­va­rat

Lahden kaupungilla on muutamia tavaroita/välineitä, jotka ovat lainattavissa tapahtumiin Lahden seudulla. Tavaroiden lainaus toteutetaan Lahti-Pisteestä.

Tutustu tarkemmin listaan lainattavista tarvikkeista ja käy varaamassa omaan tapahtumaan sopivat välineet.

Lisätietoja lainattavista tapahtumatavaroista