Hyppää sisältöön

Tapahtumapalveluiden ajankohtaisia asioita

Kiitos kaikille Mastofestareilla mukana olleille!

Uusi kaupunkikulttuuritapahtuma Mastofestarit järjestettiin Lahdessa 2.-3.9.2022. Tapahtumassa oli yli 50 esiintyjää muun muassa Lahen Lavalla, Viiskulman Taideaukiolla, Lahden pääkirjastossa, kauppakeskus Triossa ja Kalevi Aho -salissa.

Mastofestarit päättivät myös Lahen Lavan kauden. Lavalla ehti kuukauden aikana esiintymään lähes 30 eri artistia tai ryhmää ja esityspäiviä oli 15 kappaletta.

Sekä Lahen Lava että Mastofestarit olivat oikein onnistuneita ja yleisön sekä yhteistyökumppaneiden positiivinen palaute lämmittää mieltä. Lahden tapahtumapalvelut kiittävät kaikkia osallistuneita esiintyjiä, yhteistyökumppaneita sekä yleisöä.

Lahden kaupungin tapahtumapalvelut löydät nyt myös Facebookista!

Ytimekkäästi Lahden tapahtumapalveluiksi nimetyllä sivulla kerrotaan ajankohtaisia asioita tapahtumakentältä ja annetaan vinkkejä tapahtumajärjestäjille​. Sivu on tarkoitettu yhteydenpitoon matalalla kynnyksellä ja otamme mielellämme vastaan ideoita mitä sivulla olisi hyvä näkyä.​

Se on kuitenkin hyvä huomioida, että sivu ei ole tapahtumakalenteri, jonne kootaan kaikki Lahdessa järjestettävät tapahtumat. Niitä varten käytössä on omat Facebook-ryhmänsä sekä esimerkiksi Menoinfo, jonka kautta tapahtumia poimitaan myös Lahden kaupungin verkkosivuille.

Käy tykkäämässä ja ottamassa meidät seurantaan: www.facebook.com/lahdentapahtumapalvelut

Lai­nat­ta­vat ta­pah­tu­ma­ta­va­rat

Lahden kaupungilla on muutamia tavaroita/välineitä, jotka ovat lainattavissa tapahtumiin Lahden seudulla. Tavaroiden lainaus toteutetaan Lahti-Pisteestä.

Tutustu tarkemmin listaan lainattavista tarvikkeista ja käy varaamassa omaan tapahtumaan sopivat välineet.

Lisätietoja lainattavista tapahtumatavaroista