Hyppää sisältöön

Tapahtumapalveluiden ajankohtaisia asioita

Lahen Lava tulee taas!

Lahden kaupungin tapahtumapalveluiden koordinoima Lahen Lava järjestetään tänä kesänä jo kolmatta kertaa. Alun perin koronan aiheuttamien sulkutoimenpiteiden vuoksi keskustaa piristämään keksitty Lahen Lava on muodostunut kesän kohokohdaksi Lahden Kauppatorilla.

Lahen Lava on matalan kynnyksen esiintymispaikka kaikille lavatähteydestä kiinnostuneille. Esiintymisestä ei makseta palkkiota, vaan Lahen Lava on tarkoitettu tahoille, jotka haluavat saada esiintymiskokemusta. Lavan käyttö on maksutonta ja Lavalla on käytettävissä maksuttomasti myös pieni äänentoistokalusto ja ääniteknikko pieniin tuotantoihin.

Lahen Lava aukeaa 16.6. ja on varattavissa 12.8. asti. Lahen Lavan esityskauden huipentaa Mastofestarit, jotka järjestetään Lavalla 18.-19.8.2023.

Varaa aika Lahen Lavalta

Lahden kaupunki avaa vapaaehtoisten rekrytoinnin kesän 2023 urheilun suurtapahtumiin

Suurtapahtumien täyteinen kesä tarjoaa mielettömiä mahdollisuuksia vapaaehtoistyön merkeissä. Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä vaikka ei olisi aiempaa kokemusta, positiivinen asenne riittää. Tapahtumissa on tarjolla vapaaehtoistehtäviä laidasta laitaan eri ikäisille ja tehtävät ovat omiin aikatauluihin sovitettavissa. 

Lahden kaupunki vastaa vapaaehtoisten rekrytoinnista kesän 2023 urheilun suurtapahtumiin yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa. Kaiken kaikkiaan näiden tapahtumien läpi vientiin tarvitaan yhteensä 2000 vapaaehtoista. Vapaaehtoisrekrytointi kesän 2023 tapahtumiin tapahtuu GateHQ-järjestelmän kautta.

Lue lisää ja tutustu vapaaehtoistehtäviin

Lahden kaupungin tapahtumapalvelut löydät sosiaalisesta mediasta!

Facebookissa ja Instagramissa ytimekkäästi Lahden tapahtumapalveluiksi nimetyllä sivulla kerrotaan ajankohtaisia asioita tapahtumakentältä ja annetaan vinkkejä tapahtumajärjestäjille​. Tilimme on tarkoitettu yhteydenpitoon matalalla kynnyksellä ja otamme mielellämme vastaan ideoita mitä sivulla olisi hyvä näkyä.​

Se on kuitenkin hyvä huomioida, että sivumme ei ole tapahtumakalenteri, jonne kootaan kaikki Lahdessa järjestettävät tapahtumat. Niitä varten käytössä on omat Facebook-ryhmänsä sekä esimerkiksi Menoinfo, jonka kautta tapahtumia poimitaan myös Lahden kaupungin verkkosivuille.

Käy tykkäämässä ja ottamassa meidät seurantaan:

www.facebook.com/lahdentapahtumapalvelut

www.instagram.com/lahdentapahtumapalvelut