Hyppää sisältöön

Tapahtumapalveluiden ajankohtaisia asioita

Lahen lava tekee paluun Lahden kauppatorille

Lahden Kauppatorilla aukeaa jälleen tapahtumille ja kulttuuriesityksille tarkoitettu Lahen Lava elokuussa. Lahtelaisten iloksi tarkoitetulla lavalla kuullaan ja nähdään kuukauden aikana monipuolista ohjelmaa!

Lahden kaupungin tapahtumapalveluiden koordinoimalle lavalle voi jokainen taho varata alustavasti yhden esitysajan. Lavalla on käytettävissä maksuttomasti pieni äänentoistokalusto ja Lahden kaupungin puolesta myös ääniteknikko pieniin tuotantoihin (esimerkiksi puheäänentoisto ja trubaduuriesiintymiset).

Omalle produktiolle voi hakea lava-aikaa 4.8.-1.9.2022 väliseltä ajalta Webropol-varauslomakkeen kautta, joka löytyy 15.6. alkaen osoitteesta www.lahti.fi/tapahtumajarjestajalle.

Lahden kaupungin tapahtumapalvelut löydät nyt myös Facebookista!

Ytimekkäästi Lahden tapahtumapalveluiksi nimetyllä sivulla kerrotaan ajankohtaisia asioita tapahtumakentältä ja annetaan vinkkejä tapahtumajärjestäjille​. Sivu on tarkoitettu yhteydenpitoon matalalla kynnyksellä ja otamme mielellämme vastaan ideoita mitä sivulla olisi hyvä näkyä.​

Se on kuitenkin hyvä huomioida, että sivu ei ole tapahtumakalenteri, jonne kootaan kaikki Lahdessa järjestettävät tapahtumat. Niitä varten käytössä on omat Facebook-ryhmänsä sekä esimerkiksi Menoinfo, jonka kautta tapahtumia poimitaan myös Lahden kaupungin verkkosivuille.

Käy tykkäämässä ja ottamassa meidät seurantaan: www.facebook.com/lahdentapahtumapalvelut

Ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jän op­paan ly­hen­net­ty ver­sio

Lahden kaupungin vuonna 2021 julkaiseman tapahtumajärjestäjän oppaan lyhennetty versio on tarkoitettu pienten ja keskikokoisten tapahtumien tuottamiseen Lahdessa. Opas antaa konkreettista apua silloin, kun sitä nopeasti tarvitset. Asiaan syventyessä kannattaa myös kääntyä varsinaisen tapahtumaoppaan puoleen.

Tapahtumajärjestäjän oppaan lyhennetty versio (PDF)

Lai­nat­ta­vat ta­pah­tu­ma­ta­va­rat

Lahden kaupungilla on muutamia tavaroita/välineitä, jotka ovat lainattavissa tapahtumiin Lahden seudulla. Tavaroiden lainaus toteutetaan Lahti-Pisteestä.

Tutustu tarkemmin listaan lainattavista tarvikkeista ja käy varaamassa omaan tapahtumaan sopivat välineet.

Lisätietoja lainattavista tapahtumatavaroista