Hyppää sisältöön
Kuva Kilpiäisten päiväkodista ja lapsista ulkona

Kilpiäisten päiväkoti

Kilpiäisten päiväkoti sijaitsee lapsiperheiden suosimalla alueella Mukkulassa. Lähellä sijaitsevat Merrasjärven luontopolut ja Mukkulan kartanon puistoalue Vesijärven rannassa tarjoavat monipuolisen ympäristön ja hyvät mahdollisuudet ympäristökasvatukseen, retkeilyyn ja liikuntaan. Metsä on vahvasti oppimisympäristöämme; metsämörriretket ja viskarimetsätoiminta ovat viikoittaista toimintaamme. Olemme mukana Salpausselkä Geopark -päiväkotitoiminnassa ja ydinajatuksenamme on, että jatkossa jokainen lapsi pääsee viikoittain lähiluontoon.

Kilpiäisten palvelukeskus on valmistunut vuonna 2009. Kilpiäisten päiväkoti sijaitsee rakennuksen matalassa osassa. Palvelukeskuksessa mahdollistuu kanssakäyminen vanhusten, kehitysvammaisten ja lasten kesken. Kokoonnumme säännöllisesti mm. laulamaan yhdessä ja vierailemme toistemme luona.

Uudenaikaiset tilat mahdollistavat hyvin pienryhmätoiminnan. Ryhmätilojen lisäksi talossa on mm. viihtyisä aulatila, kiipeilyseinä, vesileikkihuone, taidehuone, pienryhmähuone ja monitoimisali. Toimimme pääsääntöisesti pienryhmissä. Pienryhmätoiminta mahdollistaa laadukkaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen eri-ikäisille lapsille. Kilpiäisten päiväkoti toimii myös Pohjoisen alueen perhepäivähoidon varahoitopaikkana.

Haluamme tehdä hyvää yhteistyötä perheiden kanssa ja arvioimme ja kehitämme työtämme jatkuvasti.

Varhaiskasvatuspaikkoja yhteensä 90

Ryhmät

 • alle 3 -vuotiaat

  p. 044 416 3387

 • alle 3 -vuotiaat

  p. 044 416 2963

 • 3-5 -vuotiaat

  p. 050 343 6566

 • 3-5 -vuotiaat

  p. 044 416 3388

 • esiopetus ja 5-vuotiaat

  p. 044 416 3389

Yhteystiedot