Siirry suoraan sisältöön

Arkistopalvelut

Rakennusvalvonnassa säilytetään hyväksytyn lupapäätöksen yhteydessä syntyneet asiakirjat, vahvistetut piirustukset ja erityissuunnitelmat, joita ovat rakenne- ja ilmanvaihtopiirustukset sekä rakennusvalvonnan katselmuspöytäkirjat.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/RakentaminenSite/PublishingImages/Arkistopalvelut.jpg

Lupa-asiakirjoja sekä piirustuksia voi tilata katsottaviksi ja niistä on mahdollista teettää kopioita. Lisäksi on mahdollista tilata erilaisia selvityksiä, kuten esimerkiksi: rakennuspaikan nykytilaote sekä kantavien seinien selvitys. Kopiot ja selvitykset ovat maksullisia.

Tilaukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostitse rakennusvalvonnan arkistopalveluihin. Tilausten toimitusaika on n. 5 – 10 työpäivää ja ne toimitetaan tilausjärjestyksessä. Ilmoitamme tilaajalle, kun asiakirjat ovat katsottavana tai kopiot noudettavana. Tarkemmat tilausohjeet löytyvät ohjeesta: Rakennusvalvonnasta saatavat arkistopalvelut ja tilausohjeet.

Rakennuslupakuvien sähköisen ARSKA-nettimyyntipalvelun kautta voi hankkia vanhan Lahden rakennusten pääpiirustuksia. Palvelu löytyy kohdasta Asiointi ja Palaute.

Katsottavaksi tilattuja asiakirjoja ja piirustuksia pääsee katsomaan vain arkiston aukioloaikoina ma-ke klo 9.00 - 15.00,  to 10 - 15.00 ja pe 9.00 - 14.00. 

Lomakkeet löytyvät kohdasta Asioi verkossa.

Yhteystiedot: