Siirry suoraan sisältöön

Lahti työnantajana

Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii asukkaidensa hyvinvoinnista. Lahden kaupungin avoimet työpaikat löydät helposti Kuntarekryn verkkosivuilta.
Kirjastotyöntekijä hyllyttää kirjoja.

Lahden kaupunki on työnantaja noin 3400 henkilölle. He huolehtivat mm. opetus-, kulttuuri- ja liikuntapalveluiden tuottamisesta kaupunkilaisille. Kaupungin vastuulla on myös infrastruktuurin, kuten tilojen, katujen ja yleisten alueiden hoito ja kunnossapito.

Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Töihin Lahden kaupungille

Lahden kaupungin avoimet työpaikat löydät helposti Kuntarekryn verkkosivuilta. Julkaisemme avoimia työpaikkoja tapauskohtaisesti myös alueellisissa ja valtakunnallisissa muissa ilmoituskanavissa. Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta. Lisäksi kaupungille voi tulla harjoitteluun, kesätöihin, siviilipalvelukseen tai tutustumaan työelämään.

Lahdessa voi työskennellä hyvin erilaisissa tehtävissä kuten varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukioissa, museoissa ja kirjastoissa. Lahdessa voit päästä työskentelemään myös ympäristö- tai rakennusvalvonnan, talouden suunnittelun- ja ohjaustehtävien, joukkoliikennesuunnittelun tai henkilöstöasioiden parissa.

Yhteystiedot

henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065
palvelussuhdepäällikkö Anneli Hyvärinen, p. 044 716 1425
henkilöstöpäällikkö Pekka Nikulainen, p. 050 387 8780
henkilöstöpäällikkö Ulla Tevajärvi, p. 050 559 7977
rekrytointipäällikkö Mirva Puranen, p. 050 383 6434
työhyvinvointipäällikkö Päivi Maisonlahti, p. 044 4163 075
henkilöstöpäällikkö Armi Marttila p. 044 416 4720

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut sijaitsee kaupungintalon pohjakerroksessa. Postiosoite on Harjukatu 31, PL 202, 15101 Lahti. Sähköpostiosoite on henkilostopalvelut@lahti.fi. Rekrytointiyksikön sähköpostiosoite on rekrytointi@lahti.fi. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi