Siirry suoraan sisältöön

Lahti työnantajana

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!
Kirjastotyöntekijä hyllyttää kirjoja.

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.    

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodelle 2021 valittu Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan. 

Töihin Lahden kaupungille

Lahden kaupungin avoimet työpaikat löydät helposti Kuntarekryn verkkosivuilta. Julkaisemme avoimia työpaikkoja tapauskohtaisesti myös alueellisissa ja valtakunnallisissa muissa ilmoituskanavissa. Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta. Lisäksi kaupungille voi tulla harjoitteluun, kesätöihin, siviilipalvelukseen tai tutustumaan työelämään.

Lahdessa voi työskennellä hyvin erilaisissa tehtävissä kuten varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukioissa, museoissa ja kirjastoissa. Lahdessa voit päästä työskentelemään myös ympäristö- tai rakennusvalvonnan, talouden suunnittelun- ja ohjaustehtävien, joukkoliikennesuunnittelun tai henkilöstöasioiden parissa.

Kaupungin rekrytointiyksikön tavoittaa sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@lahti.fi. 

Henkilöstöpalveluiden yhteystiedot

henkilöstöjohtaja Mira Keitaanranta, p. 050 559 4065
henkilöstöpäällikkö Anneli Hyvärinen, p. 044 716 1425
henkilöstöpäällikkö Pekka Nikulainen, p. 050 387 8780
henkilöstöpäällikkö Ulla Tevajärvi, p. 050 559 7977
rekrytointipäällikkö Mira Oksanen, p. 050 383 6434
työhyvinvointipäällikkö Päivi Maisonlahti, p. 044 4163 075
henkilöstöpäällikkö Armi Marttila p. 044 416 4720

Henkilöstöpalvelut sijaitsee kaupungintalon pohjakerroksessa. Postiosoite on Harjukatu 31, PL 202, 15101 Lahti. Sähköpostiosoite on henkilostopalvelut@lahti.fi. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.