Hyppää sisältöön

Koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan 23. huhtikuuta mennessä

Lahdessa iltapäivätoimintaan voivat hakea 1–2 -luokkien oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityisen tuen oppilaat.
Lähteen koulu_lapsia kiipeilytelineellä

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021 – 2022 on parhaillaan käynnissä. Iltapäivätoimintaan hakuaikana hakeneet ja kohderyhmään kuuluvat oppilaat otetaan toimintaan. Tieto toimintaan ottamisesta lähetetään koteihin kesäkuun loppuun mennessä.

Iltapäivätoimintaan haetaan ensisijaisesti sähköisesti Wilma-palvelun kautta perjantaihin 23.4.2021 mennessä. Tuleville ekaluokkalaisille paikkaa haetaan samoilla Wilma-tunnuksilla, joilla lapsi on ilmoitettu ekaluokalle. Hakuaikana paperilomakkeella haetaan vain poikkeustapauksissa sekä Steiner-koulun ja Kristillisen koulun toimintaan.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä pääsääntöisesti 4 tuntia päivässä kouluissa tai koulun lähellä olevissa tiloissa. Toimintaa ei tarjota lauantaikoulupäivinä.

Iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle monipuolista, turvallista ja tervettä kasvua tukevaa mielekästä, virkistävää ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa, jonka toteuttamisesta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Toiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä sekä oppilaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Iltapäivätoiminnasta peritään kuukausimaksu, johon sisältyvät ohjattu toiminta, välipala, tarvikkeet ja tapaturmavakuutus.

Lisätietoja

Lahden kaupunki, sivistyksen palvelualue, lasten nuorten kasvun vastuualue
palvelupäällikkö Merja Keskiväli, p. 044 716 1470