Hyppää sisältöön

Kutsu yrityksille: Tervetuloa maksuttomaan Ratkaisuja osaajapulaan -verkkotapahtumaan

Keskiviikkona 13. lokakuuta klo 9–11 järjestettävässä Ratkaisuja osaajapulaan -tapahtumassa tutustutaan osaajapulan ajankohtaiseen tilanteeseen sekä esitellään alueellista osaajien rekrytointia helpottavaa palvelutarjontaa.

Kärsiikö organisaatiosi tällä hetkellä osaajapulasta tai onko tulevaisuudessa odotettavissa haasteita sopivien työntekijöiden löytämiseksi? Onko organisaatiostasi siirtymässä työntekijöitä eläkkeelle tai kaipaisitko uudenlaista osaamista kansainvälistymisen ja kasvun tueksi?

Tervetuloa Ratkaisuja osaajapulaan -verkkotapahtumaan!

Tapahtumassa on mahdollisuus:

  • tutustua osaajapulan ajankohtaiseen tilanteeseen ja sen aiheuttamiin haasteisiin
  • kuulla ratkaisuista osaajapulan aiheuttamiin haasteisiin ja tutustua erilaisiin väyliin uusien osaajien löytämiseksi
  • tutustua monipuoliseen, osaajien rekrytointia helpottavaan palvelutarjontaan sekä konsultoida alueellisia toimijoita oman organisaation haasteisiin liittyen.

Varsinaisen ohjelman ja asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus konsultoida alueellisia toimijoita oman organisaationsa haasteisiin liittyen.

Tutustu tapahtuman aikatauluun sekä konsultaatioiden tarkempiin esittelyihin tapahtuman verkkosivuilla.

Ilmoittaudu tapahtumaan maanantaihin 11. lokakuuta klo 12 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetään Zoom-linkki sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tapahtuma on suunnattu Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan yrityksille ja työnantajille, mutta ilmoittautua voivat kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma on maksuton.

Ratkaisuja osaajapulaan -tapahtuman järjestävät yhteistyössä kansainvälisten osaajien ammattitaitoa ja työllisyyttä edistävät Lahti TalentHub, TalentHUB Etelä-Karjala, Kaakon Kokka, Lahden Oske ja MESH -hankkeet. Muita yhteistyökumppaneita ovat Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilu, LUT-yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu, Koulutuskeskus Salpaus, Ladec, EURES-palvelut, Malva-hanke ja Etelä-Karjalan liitto.

Lisätietoja