Hyppää sisältöön

Tonttihaut päättyvät huhtikuun lopussa

Haettavana on yhteensä 29 omakotitonttia Karistosta ja Kytölästä. Lisäksi avoimella tarjouskaupalla myydään omakotitontti Jalkarannasta ja rivitalotontti Renkomäestä. Kaikki haut päättyvät 30.4.
Karistonselän omakotitaloalue

Kariston ja Kytölän omakotitontit

Uusista omakotitonteista 15 on Kytölänmäki II alueella. Alue sijaitsee Kytölän Selkätien pohjoispuolella, etelään viettävällä rinteellä Kiiliäisvuorenpuiston kyljessä. Tonttien pinta-alat ovat 777–839 m2 ja valtaosalle tonteista pääsee rakentamaan elokuussa.

Tonteista 14 sijaitsee Karistonselän uudella omakotialueella. Haussa ovat alueen viimeiset tontit. Tontit ovat pinta-alaltaan 745–925 m2 ja niille pääsee rakentamaan heti. Puolet Kariston tonteista luovutetaan arpomalla.

Tontit on merkitty maastoon ja niitä voi käydä katsomassa. Tiedotteen kuvassa on Karistonselän pientaloalue. Huhtikuun alussa järjestetyn avoimen tontti-infon materiaali voi auttaa tonttihaussa. Materiaalin lopussa on vastauksia infossa kerättyihin kysymyksiin.

Tutustu tontteihin ja sähköiseen hakuun

Jalkarannasta omakotitontti avoimessa tarjouskilpailussa

Huhtikuun tonttihaun lisäksi kaupunki myy huutokaupat.com-palvelussa omakotitontin Jalkarannasta. Tontti sijaitsee vanhan Tapanilakodin alueella. Alueelle rakentuu 20 uutta omakotitaloa sekä yksi rivitalo. Alue on suosittu ja sijaitsee aivan Salpauselän ulkoilureittien läheisyydessä. Vieressä on myös monitoimitalo Jalo.

Tontin pinta-ala on 963 m2 ja rakentamaan pääsee heti.

Avoimessa tarjouskilpailussa korkein tarjous voittaa. Huutaa voi 30.4. saakka.

Huutokaupassa myös rivitalotontti Renkomäestä

Kaupunki myy tai vuokraa avoimella tarjouskilpailulla Renkomäestä rivitalotontin. Tontin pinta-ala on 3 277 m2 ja rakennusoikeus 819 k-m2, jonka saa toteuttaa yhteen tasoon. Tontille pääsee rakentamaan heti.

Renkomäen päiväkoti, koulu ja kirjasto sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä alueesta. Lähiympäristöön on rakentumassa rivi- ja omakotitaloja.

Myös rivitalotontin tarjouskilpailu päättyy 30.4. ja korkein tarjous voittaa. Tutustu kohteeseen huutokaupat.com-palvelussa.