Hyppää sisältöön
Launeen keskuspuiston skeittipaikka

Launeen keskuspuiston skeittipaikan uudistaminen

Launeen skeittipaikka on rakennettu vuonna 2007 ja valmistumisensa jälkeen alueelle on tehty pieniä pintakorjauksia. Nyt tarkoituksena on tehdä perusteellisempi kunnostus sekä laajentaa skeittipaikkaa aluetta ympäröivälle, tällä hetkellä asfalttipintaiselle rullaluisteluradalle sekä mahdollisesti rakentaa kokonaan uutta aluetta. Tarkoitus on säilyttää alue kaiken tasoisille skeittareille sopivana.

Suunnittelu tehdään vuoden 2024 aikana ja peruskorjaus on tavoitteena toteuttaa vuonna 2025.

Näin puistosuunnitelma etenee

 • Puistosuunnittelun käynnistymisestä ilmoitetaan tapauskohtaisesti asukkaille.

  Työn laajuudesta ja tarpeesta riippuen suunnittelutyöstä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus.

 • Puistosuunnitelmaehdotukset ovat julkisesti nähtävillä 2 viikon ajan (14 vrk) pdf-muodossa Nähtävillä olevat suunnitelmat -sivulla. Lisäksi suunnitelmat ovat nähtävillä Lahti-Pisteen osallistumistila Kympissä (Aleksanterinkatu 18). Nähtävilläolosta tiedotetaan asukkaita lehti-ilmoituksella sekä kaupungin verkkosivuilla.

  Muistutuksen jättäminen

  Suunnitelmasta voidaan jättää muistutus sen nähtävilläoloaikana. Muistutukset on tehtävä kirjallisesti, jotka toimitetaan nähtävilläoloajan aikana sähköisesti lähettämälle ne kirjaamoon, kirjaamo@lahti.fi. Sähköpostiviestin otsikossa tulee mainita muistutusta koskevan puistosuunnitelman nimi/asianumero. Muistutuksen voi myös toimittaa Lahti-Pisteeseen tai postittaa osoitteella Kirjaamo, PL 202, 15101 Lahti.

 • Suunnitelmasta annettu palaute ja suunnitelmaehdotus tarkastetaan. Tarvittavat muutokset tehdään suunnitelmiin.

  Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyy suurimmat puistosuunnitelmat sekä niitä koskevat muistutukset ja suunnitelmien muutokset.

  Pienet puistosuunnitelmien muutokset voidaan hyväksyä viranhaltijapäätöksellä.

 • Peruskorjaus on tavoitteena toteuttaa vuonna 2025.