Hyppää sisältöön

Kesätyömahdollisuudet

Kesätyömahdollisuuksia koululaisille ja opiskelijoille

Lahden kaupunki tukee lahtelaisten koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöllistymistä tarjoamalla erilaisia kesätyömahdollisuuksia. Kaupunki rekrytoi vuosittain lähes 200 koululaista ja opiskelijaa omiin yksiköihinsä kuukauden kesäharjoitteluihin, jakaa kesätyöseteleitä ulkopuoliselle työnantajalle työllistymisen tueksi sekä tukee nuorten kesäyrittäjyyttä.

Kysy kaupungin tarjoamista kesätyömahdollisuuksista: kesatyo@lahti.fi

Kesäharjoittelut

Lahden kaupunki varautuu tarjoamaan kesätyöpaikan noin 190 koululaiselle ja opiskelijalle vuonna 2023. Kesätyöhaku avautui Kuntarekryssä maanantaina 27.2. klo 9.00 ja hakuaika päättyi maanantaina 13.3. klo 9.00. Valinnoista ilmoitetaan kaikille kesätöitä hakeneille viimeistään 12.4.2023.

Kesäharjoittelujakson pituus on yksi kuukausi ja ne sijoittuvat touko-syyskuulle. Kesäharjoittelijan työaika on 30 h/viikko ja palkka kuukauden jaksosta on 1 000 €. Kuukauden jaksolta kertyy kaksi päivää lomaa, jotka pidetään työsuhteen aikana. Tehtäviä on tarjolla perinteisesti muun muassa päiväkodeissa, kirjastoissa, museoissa ja nuorisotiloissa sekä toimistotehtäviä erilaisten asiakokonaisuuksien parissa.