Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumapaikat

Lahti on täynnä mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja, jotka sopivat suurille ja pienille tapahtumille ympäri vuoden. Harjun päällä, satamassa, montun pohjalla tai hyppyrin nokalla - valitse sopivin paikka tapahtumallesi.
Lahden mäkimonttu.

Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta Lahden sijainti on erinomainen. Lahdella on "oma" kansainvälinen lentokenttä Helsinki-Vantaalla alle tunnin ajomatkan päässä ja moneen miljoonakaupunkiinkin pääsee hyvin nopeasti. Tie- ja junayhteydet ovat nopeat ja loistavat jokaiseen ilmansuuntaan.

Lahti kätkee sisälleen lukuisan määrän tapahtuma-areenoita. Urheiluun ja liikuntaan keskittyneitä paikkoja ovat mm. Lahden maailmankuulu urheilukeskus, Radiomäki, Kisapuisto ja Liikuntakeskus Pajulahti. Kulttuurin ja viihteen tiloja tarjoavat mm. Sibeliustalo, Konserttitalo, Pikkuteatteri, Vaahterasali ja Lahden kaupunginteatteri.

Lahden kauppatori on upea, suuri, vastikään uusittu areena aivan kaupungin ytimessä, missä on panostettu tapahtumien tarpeisiin.

Lahden matkustajasatama on lahtelaisten rakas olohuone, jonka huikaisevan kauniit maisemat luovat upeat puitteet ulkotapahtumille.

Vesijärven kauniissa Mukkulan rantamaisemissa sijaitseva Lahti Energia tapahtumapuisto tarjoaa mahtavat puitteet tapahtuman järjestämiseen. Aluetta kehitetään edelleen tapahtumajärjestäjien tarpeita huomioiden.

Näiden lisäksi kaupunki kätkee sisälleen upeita puistoja, kirkkoja, tehdasrakennuksia, museoita, kauppakeskuksia, katuja, aukioita - vaihtoehtoja on varmasti joka makuun. Katutilaa voi varata voittoa tavoittelemattomaan käyttöön myös ilman lupamaksua, pdf.

Etsitään yhdessä tapahtumallesi sopivin tapahtumapaikka.

Lisätietoja