Hyppää sisältöön

Tapahtumapaikat

Lahti on täynnä mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja, jotka sopivat suurille ja pienille tapahtumille ympäri vuoden. Harjun päällä, satamassa, montun pohjalla tai hyppyrin nokalla – valitse sopivin paikka tapahtumallesi!

Tapahtumapaikat Lahdessa sisällä ja ulkona

Kartalle on merkitty Lahden alueella tiloja ja alueita, joiden henkilökapasiteetti on vähintään 150 ihmistä. Mukana on sekä kaupungin hallinnoimia alueita että yksityisiä tiloja. Jos kartasta ei löydy sopivaa paikkaa, ole yhteydessä tapahtumapalveluihin, etsitään yhdessä tapahtumallesi sopivin tapahtumapaikka!

Visit Lahden sivuille on myös listattu tapahtuma- ja kokousjärjestäjälle sopivia tiloja: visitlahti.fi

Ohita upotus

Maksuttomat tapahtumatilat

Lahden kaupunki tarjoaa myös maksuttomia tiloja tapahtumille.

  • Voittoa tavoittelemattomat yhdistykset, seurat ja muut toimijat voivat varata toiminnan esittelyä varten katutilaa ydinkeskustan kävelyalueilta ilman katuvuokrauksen lupamaksua. Lue lisää yleisten alueiden tilapäisestä käytöstä.
  • Palvelutorilla on maksutta käytössä tiloja pienimuotoisten tapahtumien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Tiloja annetaan maksutta voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille, seuroille ja muille toimijoille.​ Tutustu tästä tarkemmin Palvelutoriin.
  • Lähikirjastoilla on tiloja pienten tilaisuuksien järjestämiseen, missä on korkeintaan 25 osallistujaa. Tilojen käyttö on maksutonta. Tiloja ei anneta voittoa tavoittelevaan toimintaan. ​Tutustu aluekirjastoihin.
  • Lahden pääkirjaston aulaan otetaan yhdistysten, kaupungin toimijoiden ja muiden yhteisöjen näyttelyitä. Näyttelytiloja ei anneta kaupallista tai liiketaloudellista hyötyä tavoitteleviin eikä poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan liittyviin näyttelyihin. Tutustu ohjeistukseen näyttelyn järjestäjälle.