Hyppää sisältöön

Tapahtumien markkinointi

Lahdessa on tapahtumille paljon erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja perinteisistä sähköisiin vaihtoehtoihin. Löydä tapahtumallesi juuri ne parhaat vaihtoehdot.

Menoinfo.fi on maksuton tapahtumakalenteri, johon jokainen tapahtumajärjestäjä voi ilmoittaa oman tapahtumansa tiedot kuvien kera. Tiedot näkyvät sekä sähköisesti että maakuntalehden nostoina.
Tapahtumapalvelut ylläpitävät myös erityisesti suunnitteluun liittyvää tapahtumakalenteria, joka tarjoaa ennakoivaa tietoa alueen elinkeinoelämälle, viranomaisille ja matkailijoille. Ilmoitathan tapahtumastasi: inkeri.maatta@lahti.fi.

Näkyvyyttä tapahtumallesi

Lahdessa on mahdollisuus monenlaiseen ulkomainontaan. Tarjolla on maksullisia juliste- ja banderollipaikkoja, viiripaikkoja, suurtauluja ja sähköisiä ratkaisuja. Tapahtuman ajaksi on myös mahdollista varata oma liputusvuoro kaupungin keskeisillä paikoilla sijaitsevista lipputangoista. Mainospaikat uusiutuvat, joten tapahtumalle voidaan etsiä yhdessä sopivimmat kanavat viestintään ja markkinointiin.

Lisäksi tapahtumille voidaan räätälöidä omia viestintä- ja markkinointitempauksia. Lahdessa on myös useita paikallislehtiä, kaksi paikallisradiota, opiskelijoiden kampusradio ja valtakunnallisten kaupallisten tv-kanavien edustukset. Lisäksi autamme mielellämme myös valtakunnallisen näkyvyyden saavuttamisessa. Kysy rohkeasti lisää!