Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumien markkinointi

Lahdessa on tapahtumille paljon erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja perinteisistä sähköisiin vaihtoehtoihin. Löydä tapahtumallesi juuri ne parhaat vaihtoehdot.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/TietoaLahdestaSite/TapahtumajarjestajalleSite/PublishingImages/_2060625-2.jpg

Menoinfo.fi on maksuton tapahtumakalenteri, johon jokainen tapahtumajärjestäjä voi ilmoittaa oman tapahtumansa tiedot kuvien kera. Tiedot näkyvät sekä sähköisesti että paikallisen valtalehden nostoina: www.menoinfo.fi

Tapahtumayksikkö ylläpitää myös erityisesti suunnitteluun liittyvää tapahtumakalenteria, joka tarjoaa ennakoivaa tietoa alueen elinkeinoelämälle, viranomaisille ja matkailijoille. Ilmoitathan tapahtumastasi: inkeri.maatta@lahti.fi.

Visit Lahti - Lahti Region Oy

Lahden seudun matkailuneuvonta sijaitsee kauppakeskus Triossa. Yhteistyössä Infon ja Trion kanssa on mahdollista järjestää tapahtumapromootioita Kauppakeskuksen aukioilla. Triossa on myös kaksi sähköistä näyttöä, joita on mahdollista hyödyntää  markkinoinnissa veloituksetta. Tapahtumajärjestäjälle on tarjolla lisäksi maksutonta näkyvyyttä www.visitlahti.fi -sivuilla, Lahti Guide-esitteissä ja sähköisissä uutiskirjeissä. info@lahtiregion.fi. 

Sisääntuloväylien varsilla sijaitsevista tienvarsitauluista on mahdollista varata mainostilaa. Taulupaikat ovat maksuttomia. Taulut vuokrataan pääsääntöisesti tapahtumaviikoksi ja sitä edeltäväksi viikoksi. Taulujen sijainnit sisääntuloteiden varsilla:

  1. Heinlammintien ja Lahdenkadun risteys

  2. Mytäjäisten risteys (Hollolantie/Mannerheiminkatu)

Hintatiedustelut ja lisätiedot Grano Oy:stä (lahti@grano.fi)

Muu markkinointi ja viestintä

Lahdessa on mahdollisuus monenlaiseen ulkomainontaan. Tarjolla on maksullisia juliste- ja banderollipaikkoja, viiripaikkoja, suurtauluja ja sähköisiä ratkaisuja. Mainospaikat uusiutuvat, joten tapahtumalle voidaan etsiä yhdessä sopivimmat kanavat viestintään ja markkinointiin.

Lisäksi tapahtumille voidaan räätälöidä omia viestintä- ja markkinointitempauksia. Lahdessa on myös useita paikallislehtiä, kaksi paikallisradiota, opiskelijoiden kampusradio ja valtakunnallisten kaupallisten tv-kanavien edustukset. Lisäksi autamme mielellämme myös valtakunnallisen näkyvyyden saavuttamisessa.

Lisätietoja