Hyppää sisältöön

Yrittäminen

Lahden kaupunkiseudun tavoitteena on olla mitatusti Suomen kehittyvin kasvukeskus.  Viemme eteenpäin kaupungin yritysystävällisyyttä käytännössä edistäviä toimintamalleja ja parannamme osaavan työvoiman saatavuutta.

LADEC auttaa yritystäsi

LADEC auttaa ja neuvoo lahtelaisia yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä.

Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin. LADECin neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Näin LADEC palvelee

  • Yritysneuvojat palvelevat ma-pe klo 8.30–16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla. Vain poikkeustapauksissa voidaan sopia tapaamisesta.
  • LADECin kotisivuilta www.ladec.fi löydät koottuna yrityksille suunnattua ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä. LADEC päivittää ja lisää tietoa ja linkkejä sivulle koko ajan.

Soita LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi -sivuston kautta!

Lahden kaupungin yrityspalvelut

Lahden kaupungin yrityspalvelut rakentuvat kaupungin elinkeinopalveluista ja kehitysyhtiö Ladecin palveluista. Kaupunki tarjoaa yrityksille liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi hankintojen kautta sekä luomalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille sekä huolehtii kaupungin prosessien yritysystävällisyydestä.

Ladec vastaa yritysten perustamiseen liittyvästä neuvonnasta, liikeideoiden jalostamisesta, yritysten kasvun tukemisesta sekä auttaa yrityksiä sijoittumaan Lahden seudulle.

 

Tutkittua tietoa Lahden yritysystävällisyydestä:

500 lahtelaisyrityksen haastattelututkimus 2022

500 lahtelaisyrityksen haastattelututkimus 2020

500 lahtelaisyrityksen haastattelututkimus 2018

 

Yhteystiedot