Siirry suoraan sisältöön

Yrittäminen

Lahdessa on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille. Ylivoimainen sijainti ja kustannustehokas ympäristö sekä vahvat paikalliset verkostot, monipuolinen toimialarakenne ja kasvava kaupunkiseutu kannustavat yrityksiä menestymään ja uudistumaan.

LADEC auttaa yritystäsi koronavirustilanteessa

LADEC auttaa ja neuvoo lahtelaisia yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, myös haasteiden selättämisessä.

Mikäli koronan aiheuttama tilanne tai joku muu yrityksesi asia huolettaa tai mietityttää, ota yhteyttä LADECiin. LADECin neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 

Näin LADEC palvelee koronavirusepidemian aikana 

  • Yritysneuvojat palvelevat ma-pe klo 8.30–16.00 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla. Vain poikkeustapauksissa voidaan sopia tapaamisesta.
  • LADECin kotisivuilta www.ladec.fi löydät koottuna yrityksille suunnattua, koronavirustilanteeseen liittyvää ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä. LADEC päivittää ja lisää tietoa ja linkkejä sivulle koko ajan.

Soita LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi -sivuston kautta!

Lahden kaupungin yrityspalvelut 

Lahden kaupungin yrityspalvelut rakentuvat kaupungin elinkeinopalveluista ja kehitysyhtiö Ladecin palveluista. Kaupunki tarjoaa yrityksille liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi hankintojen kautta sekä luomalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille sekä huolehtii kaupungin prosessien yritysystävällisyydestä.

Ladec vastaa yritysten perustamiseen liittyvästä neuvonnasta, liikeideoiden jalostamisesta, yritysten kasvun tukemisesta sekä auttaa yrityksiä sijoittumaan Lahden seudulle. 

Voit antaa palautetta yritystoimintaan ja kaupungin yritysystävällisyyteen liittyvissä asioissa asiakaspalautekyselyn kautta. 

Asiakaspalautekysely

Yhteystiedot