Hyppää sisältöön

Nähtävillä olevat suunnitelmat

Alle on koottu kaupunkiympäristön suunnitteluun vaikuttavia suunnitelmia, jotka ovat parhaillaan nähtävillä. Voit osallistua ja kommentoida suunnitelmia.

Lisäksi suunnitelmat ovat paperikopioina nähtävänä osallistumistila Kympissä Lahden Palvelutorilla, Aleksanterinkatu 18.

Kuulutukset ja ilmoitukset

Nähtävillä olevat kaavaehdotukset

KaavaehdotuksetNähtävilläolo
Kytölä, Arhamankatu 21.10.–2.11.2020
​Renkomäki, Lakkitehtaantie 2 ja ympäristö8.10.–9.11.2020
Kilpiäinen, Lehtikuusenkatu 822.10.–23.11.2020
Koiskala, Kirjosillankatu 822.10.–23.11.2020
​Kerinkallio, Teknikonkatu 429.10.–30.11.2020
Kilpiäinen, Urpukatu 229.10.–30.11.2020

Nähtävillä olevat kaavaluonnokset

KaavaNähtävilläolo
Jalkaranta, Kiikkulankatu 3529.10.–11.11.2020

Nähtävillä olevat vihersuunnitelmat

SuunnittelukohdeNähtävilläoloKuulutus

Nähtävillä olevat katusuunnitelmat

SuunnittelualueNähtävilläoloKuulutus

Tiesuunnitelmat

Uudenmaan ELY-keskus vastaa tiehankkeista Hämeen alueella.

​Uudenmaan ELY-keskus lähettää kaupungille tie/yleissuunnitelmat ja Liikenneviraston hyväksymispäätökset nähtävilleasetettavaksi, mistä kuulutetaan kaupungin verkkosivuilla ja paikallislehdissä. Ajankohtaiset asiat löytyvät sivulta Kuulutukset ja ilmoitukset.

Näin kommentoit suunnitelmia

 • Mahdolliset muistutukset ehdotuksista on tehtävä kirjallisesti tekniselle ja ympäristölautakunnalle ja toimitettava nähtävilläoloajan kuluessa Lahti-Pisteeseen.

  Ehdotuksia koskevat muistutukset voi toimittaa myös kirjaamoon sähköpostiosoitteella kirjaamo@lahti.fi siten, että viestin otsikossa mainitaan katusuunnitelman nimi.

  Muistutukset voi myös postittaa osoitteeseen Tekninen ja ympäristölautakunta, Lahti-Piste, Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

  Suunnitelmat ovat luonnoksia, eivät vahvistettuja katupiirustuksia.

 • Voit jättää kaavaehdotuksesta muistutuksen. Muistutus osoitetaan tekniselle ja ympäristölautakunnalle, ja sen voi lähettää sähköpostitse nähtävilläolon aikana Lahden kaupungin kirjaamoon (kirjaamo@lahti.fi). Paperiset muistutukset ottaa vastaan Palvelutorin Lahti-Piste, kauppakeskus Trion 2. kerros, Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti.

  Nastolan Lahti-Piste toimii pop up-palveluna.
  Varmista aukioloajat ja osoitteet Lahti-Pisteen verkkosivulta.

  Lue lisää kaavoitukseen osallistumisesta

 • Voit kertoa kaavaluonnoksesta mielipiteesi. Lähetä mielipide kuulemisaikana sähköpostitse Lahden kaupungin kirjaamoon (kirjaamo@lahti.fi) tai ota yhteyttä suoraan kaavan laatijaan.

  Lue lisää kaavoitukseen osallistumisesta

 • Mahdolliset muistutukset ehdotuksista on tehtävä kirjallisesti tekniselle ja ympäristölautakunnalle ja toimitettava nähtävilläoloajan kuluessa Lahti-Pisteeseen.

  Ehdotuksia koskevat muistutukset voi vaihtoehtoisesti toimittaa myös kirjaamoon sähköpostiosoitteella kirjaamo@lahti.fi siten, että viestin otsikossa mainitaan vihersuunnitelman nimi.

  Muistutukset voi myös postittaa osoitteeseen Tekninen ja ympäristölautakunta, Lahti-Piste, Kirkkokatu 31, 15140 Lahti.