Hyppää sisältöön
Osallistumistila Kymppi

Kaupunkiympäristön suunnittelun tapahtumat

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden kaupunkia KYMPin tapahtumiin! Lahden kaupunkiympäristön palvelualue järjestää ajankohtaisia hankkeita koskevia tilaisuuksia, joissa haluamme kuulla mielipiteesi. Tapahtumiin osallistuminen ei useimmiten vaadi ennakkoilmoittautumista. Osaan tilaisuuksista on mahdollista osallistua myös etänä.

* -symbolilla varustettuihin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua etänä MS Teamsissa.

Jätä palautetta tapahtumistamme tästä linkistä: palautekysely

Joulukuu

to 8.12. Asu­kas­ti­lai­suus uu­des­ta puh­tai­den kaa­su­polt­toai­nei­den ja kau­ko­läm­mön yh­teis­tuo­tan­to­lai­tok­ses­ta *

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan Nordic Ren-Gas Oy:n tuotantolaitoshankkeesta Fellmannian Ars Cultura kokoustilaan torstaina 8.12. klo 17.00–19.00.

Lahteen on suunnitteilla puhtaiden kaasupolttoaineiden ja CO₂-vapaan kaukolämmön yhteistuotantolaitos, joka tuottaa uusiutuvaa synteettistä metaania, vetyä ja hukkalämmöstä tuotettua kaukolämpöä. Laitos toimii osana puhtaiden P2X-kaasupolttoaineiden tuotanto- ja jakeluketjua raskaalle liikenteelle. Laitoksen suunniteltu sijaintipaikka on Lahden Kymijärven voimalaitoksen välittömässä läheisyydessä niin sanotulla Urasan tontilla (Koksikatu 8, 15170 Lahti).

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan: https://www.lahti.fi/uutiset/asukastilaisuus-uudesta-puhtaiden-kaasupolttoaineiden-ja-kaukolammon-yhteistuotantolaitoksesta-8-12/

to 15.12. Kaupunkiympäristön palvelualue tavattavissa pop-up pisteellä Lahden joulutorilla

Lisätietoja ohjelmasta täydentyy lähempänä tapahtumaa.