Hyppää sisältöön
Osallistumistila Kymppi

Kaupunkiympäristön suunnittelun tapahtumat

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden kaupunkia KYMPin tapahtumiin! Lahden kaupunkiympäristön palvelualue järjestää ajankohtaisia hankkeita koskevia tilaisuuksia, joissa haluamme kuulla mielipiteesi. Tapahtumiin osallistuminen ei useimmiten vaadi ennakkoilmoittautumista. Osaan tilaisuuksista on mahdollista osallistua myös etänä.

* -symbolilla varustettuihin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua etänä MS Teamsissa.

Jätä palautetta tapahtumistamme tästä linkistä: palautekysely

Maaliskuu

28.3. Sataman vanhan lasitehtaan piipun tulevaisuus *

Tervetuloa mukaan asukastilaisuuteen kuulemaan Lahden sataman vanhan lasitehtaan piipun tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään ravintola Bistro Kokan (Borupinraitti 4) Ulappa-kokoustilassa 28.3. klo 17.30–19.00. Tilaisuuden loppupuolella jalkaudumme piipun ympäristöön kaavakävelylle, eli varaudu säänmukaisella varustuksella. Halutessasi voit myös osallistua vain ulkoiluosuuteen.

Tilaisuuden ensimmäiselle tunnille on mahdollista ottaa osaa etänä Microsoft Teamsilla. Kokouslinkki etäosallistujille: http://bitly.ws/Bgfk

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joten pyydämme Ravintola Kokkaan saapuvia ilmoittautumaan tarjoilujen mitoittamiseksi ja mahdollisten erityisruokavalioiden vuoksi. Voit halutessasi lähettää meille myös ennakkokysymyksiä tilaisuutta varten. Lähetäthän ilmoittautumisesi ja kysymyksesi alla olevasta linkistä.

Linkki ilmoittautumiseen ja ennakkokysymyksiin:

https://link.webropol.com/ep/satamanpiippu

 

Lisätietoja:

Juuso Heinämäki, vuorovaikutussuunnittelija

4.4. Asu­kas­ti­lai­suus Har­jun kou­lun ton­tin tu­le­vai­suu­des­ta

Tervetuloa mukaan asukastilaisuuteen keskustelemaan Harjun koulun tontin ja rakennuksen tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään Harjun koulun ruokalassa (Vuorikatu 29, 15110) 4.4. klo 17.30–19.00.

Tilaisuuden loppupuolella jalkaudumme tontille kaavakävelylle, eli varaudu säänmukaisella varustuksella. Halutessasi voit myös osallistua vain ulkoiluosuuteen. Tilaisuuden ensimmäiselle tunnille on mahdollista ottaa osaa etänä Microsoft Teamsilla. Kokouslinkki etäosallistujille: http://bitly.ws/BDoC

Ennakkokysymykset: https://link.webropol.com/s/Harjunkoulu

 

Lisätietoja:

Juuso Heinämäki, vuorovaikutussuunnittelija