Hyppää sisältöön
Osallistumistila Kymppi

Kaupunkiympäristön suunnittelun tapahtumat

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden kaupunkia KYMPin tapahtumiin! Lahden kaupunkiympäristön palvelualue järjestää ajankohtaisia hankkeita koskevia tilaisuuksia, joissa haluamme kuulla mielipiteesi. Tapahtumiin osallistuminen ei useimmiten vaadi ennakkoilmoittautumista. Osaan tilaisuuksista on mahdollista osallistua myös etänä.

* -symbolilla varustettuihin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua etänä MS Teamsissa.

Jätä palautetta tapahtumistamme tästä linkistä: palautekysely

Tilaa Kaupunkisuunnittelun ajankohtaiset -uutiskirje!

Saat tietoa nähtäville tulevista kaavoista ja muista ajankohtaisista asioista, kuten merkittävistä rakennustöistä ja tulevista asukastilaisuuksista. Liity tästä linkistä.

Tulevat tapahtumat:

Tarkemmat tiedot tapahtumista päivitetään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

 

8.–10.3. Kaupunkisuunnittelu mukana Raksa-messuilla, osasto C17a

Lahden kaupunkisuunnittelu on mukana Raksa-messuilla 8.-10.3. Tule vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoiden kanssa. Osastollamme voit tutustua, mitä sinun lähialueellasi suunnitellaan ja rakennetaan vuonna 2024. 

Paikalla on myös rakennusvalvonnan asiantuntijoita. Voit kysyä muun muassa rakentamiseen tarvittavista luvista, tontilla sijaitsevista puista tai tontin rajoihin liittyvistä asioista. Osastolla saat myös vinkkejä, miten energiapihin rakennuksen avulla voi säästää energialaskussa. 

Messuosastolla on esittelyssä myös kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia hankkeita, kuten voimakkaasti kehittyvä Paavolan alue ja muut keskustan kehittämisen toimenpiteet. 

 

To 14.3. Möysän asukasilta, Möysän koulu torstaina 14.3. klo 17.00-19.00 *

Kaupunkisuunnittelu järjestää yhdessä keskustan kumppanuuspöydän kanssa asukastilaisuuden Möysän koululla torstaina 14.3. klo 17.00-19.00. Asukasillassa esitellään kolme työn alla olevaa kaavatyökohdetta Möysän liikenneympyrän läheisyydessä. Myös Lahden Museot esittelevät tilaisuudessa näkökulman alueen kehitykseen. Huomioithan, että Möysän koululla ei ole pysäköintitilaa, vaan autolla saapuvia suositellaan jättämään auto kadunvarsipysäköintiin. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä MS Teamsilla.

Lue lisää tilaisuudesta täältä.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Juuso Heinämäki, vuorovaikutussuunnittelija, +358444163820, juuso.heinamaki(at)lahti.fi

 

Ti 26.3. Eteläisen Lahden asukasilta, Renkomäen Aura

To 4.4. Harjun koulun –asukastilaisuus, kaupungintalon sisäpiha

Ke 17.4. Keskustan asukasilta, kaupungintalon sisäpiha

Ma 6.5. Itäisen Lahden asukasilta, Rakokiven Loisto

To 16.5. Lahden suunta -asukastilaisuus, Palvelutorin Lava-tila

Ti 23.5. Pohjoisen Lahden asukasilta, Ahtialan peruskoulu