Hyppää sisältöön

Lahden Nuorisoteatterin esittämä Yökoulu ja hirveä hammaskeiju saa kaksi lisänäytöstä

Kaikki viisi Yökoulun ja hirveän hammaskeijun -näytöstä ovat loppuunmyytyjä. Huikeaan suosioon noussut esitys saa kaksi lisänäytöstä: lauantaina 3.2. kello 17.00 ja sunnuntaina 11.2. kello 13.00. Näytelmästä esitetään myös viisi päivänäytöstä, jotka ovat suunnattu eskareille ja koululaisille. Nämäkin näytökset ovat loppuun varattuja.

Lahden Nuorisoteatteri saa kunnian tuoda ensimmäistä kertaa Paula Norosen rakastetun Yökoulun näyttämölle. Kammottavan hauska näytelmä Yökoulu ja hirveä hammaskeiju saa kantaesityksensä Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla tammikuussa 2024.

Lahden Lasten Talvikarnevaalien avajaistapahtumassa voit nähdä nuorisoteatterilaisten hahmoesittelyn ja paljon muita huippuesiintyjiä.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit starttaavat lauantaina 27.1. kello 14–17 Lahden Konserttitalolla järjestettävällä avajaistapahtumalla. Voit nähdä nuorisoteatterilaisten Yökoulun ystäväkirjan hahmojen esittelyn lavalla noin kello 14.15. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yökoulu ja hirveä hammaskeiju

Yökoulun oppilaat ovat tiukan paikan edessä. He ovat juuri selvinneet koko koulua koetelleesta sisäilmaongelmasta, mutta pahempaa on odotetavissa. Kouluun nimittäin palkataan uusi, kummallinen hammashoitaja, Karie S. Mätänen. Mätänen väittää olevansa suurta hammashoitajasukua, mutta hänen ohjeensa hammaskaluston hoitamiseen ovat vähintään merkilliset. Vai oletko kuullut hammashoitajasta, joka käskee syömään hirvittävän paljon sokeria ja olemaan pesemättä hampaita?

Vampyyrityttö Martta ja zombipoika Paavo kehittävät nerokkaan suunnitelman pelastaakseen hampaansa. Ystävät ovat mukana suunnitelmassa, mutta apua löytyy myös yllättävältä taholta. Kuka tai oikeastaan mikä heitä auttaa?

Yökoulu ja hirveä hammaskeiju perustuu suositun kirjasarjan samannimiseen osaan, mutta tarinaan on saatu myös vieraileva tähti, tähtisädesieni Antti Huisku. Näytelmäsovituksesta ja ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen ja tuotannosta Lahden kaupungin kulttuuripalvelut.

Luvassa on aivan päätöntä menoa, kirjaimellisesti.

Kirjailija: Paula Noronen
Sovitus ja ohjaus: Sanna Heiskanen
Julistekuva: Magdaleena Moon

Tutustu Talvikarnevaaliohjelmistoon