Hyppää sisältöön

Nuorisopalveluiden työllisyys- ja erityispalvelut on nyt Nuorten tukipalvelut

Työllisyys- ja erityispalvelut vaihtoivat nimiä 1.6.2021. Nuorten tukipalveluissa on kattava osaaminen erilaisiin nuorten elämäntilanteisiin. Palvelukokonaisuus koostuu neljästä yksiköstä ja ne tarjoavat palveluja 15–29-vuotiaille lahtelaisille. Nuorten tukipalvelujen palvelupäällikkönä toimii Jaana Lehtinen.

Nuorten työ- ja valmennuspalvelut tarjoavat starttivalmennusta, monipuolisia työkokeilu mahdollisuuksia ja palkkatuettua työtä.

Etsivä nuorisotyö tukee opiskelu- ja työelämän ulkopuolella olevia lahtelaisia nuoria löytämään oman polkunsa ja tarvitsemansa palvelut.

Psykososiaalinen tuki Dominossa saa kokonaisvaltaista tukea yksilöllisesti ja oikea-aikaisesti erilaisissa elämäntilanteissa.

Uutena nuorisopalveluiden työmuotona on oppivelvollisuuden tuki. Uuden tehtävän rekrytointi on meneillään. Työssä keskeisenä tehtävänä on toimintamallin suunnittelu oppivelvollisuuslain puitteissa. Tehtäviin kuuluvat myös oppivelvollisen ja hänen perheensä tukeminen sopivan opiskelupaikan löytämiseksi määräajan puitteissa.

Lisätiedot
Jaana Lehtinen
palvelupäällikkö
Nuorisopalvelut/Nuorten tukipalvelut
p. 050 518 4490