Möysä, Viipurintie 2

Kaavatyön tavoitteena on huoltoaseman käytöstä poistuneen tontin käyttötarkoituksen muuttaminen pääosin asuinkäyttöön.

Kaavatyön perutiedot

KaavatunnusA-2913
Kaavatyön tyyppiAsemakaavan muutos
VireilletuloKaavoituskatsaus 01.03.2023
Kaava-aloitteen tekijäYksityinen hakija

Kaavatyön eteneminen

• Kaavatyö on erotettu omaksi osakseen kaavatyöstä A-2830 (Möysä, Möysänkatu 5 ja 5b sekä 24, Viipurintie 2), joka on aloitettu alun perin vuonna 2021.

• Asemakaavamuutoksen luonnosvaiheen kuuleminen on 15.2.–29.2.2024. Kaavatyön aineisto on esillä tämän verkkosivun lisäksi paperikopioina Lahti-Pisteen osallistumistila Kympissä ja pääkirjastossa.

Mielipiteen jättäminen kaavaluonnoksesta:

Kaavaluonnosta koskevan mahdollisen mielipiteen voi jättää 15.2.2024 mennessä kirjallisesti; sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@lahti.fi, Palvelutorin Lahti-Pisteeseen tai kaavatyön suunnittelijalle. Mielipiteen yhteydessä on mainittava viitteenä asianumero 2212/2023.

Kaavatyön osallisia ovat alueen maanomistajat ja ne, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin kaava saattaa huomattavasti vaikuttaa, sekä viranomaiset ja yhteisöt, joiden toimialaa suunnittelussa käsitellään. Asemakaavamuutoksen luonnoksesta annetut mielipiteet ja muut kannanotot ovat suunnittelijalla käytössään kaavaehdotuksen laadinnassa ja ne julkaistaan tällä sivulla ilman henkilötietoja.

Muiden vaiheiden kohdalta voit tutustua kaavatyön niihin vaiheisiin liittyvään aineistoon.

• Kaupunkiympäristölautakunta

Kaavaehdotus nähtävillä