Hyppää sisältöön

Seitsemännelle luokalle

Kaikki kuudesluokkalaiset hakevat seitsemännelle luokalle ja yläkouluun.

  • joko koulupolun mukaisesti oman oppilaaksiottoalueen kouluun
  • tai toisen oppilaaksiottoalueen kouluun
  • tai painotettuun opetukseen. (Mikäli oppilaalle haetaan paikkaa painotettuun opetukseen eikä hän tule valituksi, oppilas otetaan koulupolun mukaiseen lähikouluun. Hakulomakkeella voi myös toivoa jotain muuta koulua.)

Jos yläkoulupaikkaa haetaan toisen oppilaaksiottoalueen koulusta tai oppilas aloittaa 7. luokan painotetussa opetuksessa, oppilaalla ei ole oikeutta koulumatkaetuun. Oman oppilaaksiottoalueen kouluun hakevat oppilaat ovat etusijalla koulupaikkoja jaettaessa.

Ruotsinkielisessä perusopetuksessa olevien oppilaiden opetus 7. – 9. luokilla järjestetään Tiirismaan peruskoulussa.

Lisätietoja saa lähikoulun rehtorilta.

  • Syksyllä 2023 seitsemännelle luokalle siirtyvät oppilaat hakevat yläkouluun ja halutessaan painotettuun opetukseen 9. – 19.1.2023.

    Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti Wilma-palvelun kautta huoltajan tunnuksilla. Hakulomake löytyy hakuaikana Wilmasta: Lomakkeet > Haku 7. luokalle ja painotettuun opetukseen. Jos hakeminen Wilman kautta ei ole mahdollista, voi hakulomakkeen tulostaa tältä sivulta hakuaikana. Hakulomake tulee palauttaa 19.1.2023 klo 15 mennessä koulusihteerille siihen kouluun, josta oppilaalle haetaan paikkaan.