Hyppää sisältöön

Seitsemännelle luokalle

Syksyllä 2024 seitsemännelle luokalle siirtyvät oppilaat hakevat yläkouluun ja halutessaan painotettuun opetukseen .

Nykyisille kuudesluokkalaisille osoitetaan koulupaikka  oman oppilaaksiottoalueen koulusta. Osoitettu koulupaikka tulee joko hyväksyä tai oppilas voi hakea johonkin toiseen kouluun. Jos oppilas ei tule valituksi hakemaansa kouluun, aloittaa hän 7. luokan hänelle osoitetussa yläkoulussa. Oman oppilaaksiottoalueen kouluun hakeneet oppilaat ovat etusijalla koulupaikkoja jaettaessa.

Ruotsinkielisessä perusopetuksessa olevien oppilaiden opetus 7. – 9. luokilla järjestetään Tiirismaan peruskoulussa.

Oppilaalla on oikeus koulumatkaetuun vain jos hän hakee ja tulee valituksi oman oppilaaksiottoalueen kouluun ja jos koulukuljetusetuuden kriteerit täyttyvät.

Lisätietoja saa rehtorilta ja palvelupäällikkö Matti Saarelalta.

  • Nykyiset kuudesluokkalaiset hakevat 7. luokalle 19.2. – 4.3.2024 aikana. Seitsemännelle luokalle haetaan ensisijaisesti sähköisesti Wilma-palvelussa. Jos hakeminen Wilman kautta ei ole mahdollista, voi hakulomakkeen tulostaa tältä sivulta hakuaikana. Paperinen hakulomake tulee palauttaa hakuaikana oppilaan nykyiseen kouluun. 

    Tämä hakuaika koskee niitä tulevia seiskaluokkalaisia, jotka eivät aloita seitsemättä luokkaa painotetussa opetuksessa elokuussa 2024.