Siirry suoraan sisältöön

Nuorisotiloja ja toimintaa

Nuorisotilat ja -talot eri puolilla kaupunkia ovat täynnä toimintaa ja tekemistä. Hanki jäsenkortti ja tule mukaan hauskaan nuokkutoimintaan!
Nuoria diskossa.

Nuorisotiloissa ja -taloissa, tuttavallisemmin nuokuilla, pääset diskoilemaan, löhöilemään, liikkumaan, pelaamaan, askartelemaan ja kokkaamaan yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Tarjolla on myös erilaisia kerhoja, toimintapäiviä ja teemailtoja, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua.

Jäsenkortti

Mukaan hauskaan nuokkutoimintaan pääset hankkimalla jäsen- eli nuokkukortin. Jäsenkorttihakemuksen voi tulostaa itse tai hakea miltä tahansa nuokulta. Maksuton kortti on voimassa kaksi vuotta kerrallaan ja sen saa ladattua omaan puhelimeensa. Lisätietoja saat jäsenkorttihakemuksesta, joka löytyy Asioi verkossa -kohdasta.

Ikäryhmät

Nuokku- eli nuorisotalotoimintaa järjestetään kahdelle eri ikäryhmälle. Sekä pienemmillä 4.–6.-luokkalaisilla että isommilla yläkoululaisilla ja sitä vanhemmilla nuorilla on omat toiminta-aikansa. Toiminta-aikoina paikalla on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa.

Nuokkutoimintaa tarjoaa

Muuta toimintaa ja tiloja

Järjestä itse toimintaa

Useimmat nuorisotilat- ja talot sopivat hyvin nuorisoyhdistysten ja erilaisten harrasteryhmien kokoontumis- ja harjoittelupaikoiksi. Nuorten ryhmät voivat saada esimerkiksi musiikkia, tanssia tai lihaskuntoharjoittelua varten varusteltuja tiloja omaan käyttöönsä jopa ilmaiseksi. Lisätietoja saa talojen ja tilojen omilta sivuilta ja nuorisonohjaajilta.