Siirry suoraan sisältöön

Launeen perhepuiston kerhot ja kesätoiminta

Launeen perhepuistossa järjestetään kesäisin kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita.  Koulujen toiminta-aikana alle kouluikäisille on kerhotoimintaa sekä lapsiperheille avoin kerho. Lahden koululaisten syys- ja talvilomalla perhepuisto tarjoaa arkisin avointa toimintaa. 

Alle kouluikäisten kerhotoiminta koulujen toiminta-aikana

3-5 -vuotiaiden kerhotoimintaa

aamupäivisin: ma - ti ja to - pe klo 8.30 - 11.30
iltapäivisin: ma - to klo 12.30 - 15.30

Launeen perhepuiston kerhossa perheiden on mahdollista valita 1 - 5 kerhopäivää viikossa joko aamu- tai iltapäivisin tai niin, että perheen valitsema kokonaisuus sisältää sekä aamu- että iltapäiviä eri päivinä.

Alle kouluikäisten kerhotoimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina. Lahden koululaisten syys- ja talvilomalla perhepuisto tarjoaa arkisin avointa toimintaa klo 9.00 - 15.00.

Avoin kerho lapsiperheille

Keskiviikkoisin klo 9.00 - 12.00 perhepuiston tiloissa toimii avoin kerho, johon on avoimet ovet lahtelaisille lapsiperheille ilman erillistä ilmoittautumista. Sisätiloihin voi tulla vapaasti lasten kanssa leikkimään tai tapaamaan muita lapsiperheitä. Ohjattu toimintatuokio alkaa aina klo 10.00, ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.

Toiminta-ajatus

Launeen perhepuiston alle kouluikäisten kerhossa toteutetaan ohjattua, varhaiskasvatussuunnitelman mukaista lapsilähtöistä varhaiskasvatusta. Kerhotoiminta tarjoaa monipuolista ja virikkeellistä toimintaa sisällä ja ulkona. Kerhopäivien sisällöt koostuvat erilaisten kädentaitojen opettelusta, luovasta toiminnasta ja ilmaisusta, liikkumisen ilosta sekä kielellisten ja matemaattisten valmiuksien kehittämisestä. Ryhmässä lapset harjoittelevat vuorovaikutustaitoja.


Yhteystiedot

Erja Stenberg, kerhotoiminnan ohjaaja
puh. 044 416 2637
- hallinnolliset asiat ja kerhopaikkapäätökset
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Toimipaikka

 

 

Bussiyhteydet: 2, 16, 31

Kartta