Hyppää sisältöön
Soihtupuiston leikkialue

Soihtupuiston leikkialue

Soihtupuiston leikkialue sijaitsee Renkomäen kaupunginosassa. Leikkialueella on tällä hetkellä keinuja, kiipeilyteline, hiekkalaatikko sekä muutamia pienempiä leikkivälineitä.

Tavoitteena on kunnostaa Soihtupuiston leikkialueesta monipuolinen ja monen ikäisiä palveleva leikkialue.

Näin puistosuunnitelma etenee

  • Soihtupuiston leikkialueen kehittämisestä on tehty Menti-kysely 17.1.–31.1.2024. Vastauksissa leikkialueen parhaiksi puoliksi nousivat erityisesti alueen suojainen sijainti ja leikkivälineistä hämähäkkikeinu. Leikkialueelle toivottiin varjoisia paikkoja paahteisille päiville ja tekemistä niin isommille kuin pienille lapsille. Välineistä vaijeriliuku ja karuselli toistuivat useissa vastauksissa, samoin kuin aikuisille jotain tekemistä esimerkiksi kuntoilumahdollisuuksia.

    Puistosuunnitelmaehdotuksessa näihin toiveisiin ja huomioihin on pyritty vastaamaan.

  • Puistosuunnitelmaehdotus oli julkisesti nähtävillä 28.3.-10.4.2024. Suunnitelma-asiakirjat olivat nähtävillä pdf-muodossa verkkosivuilla ja paperitulosteina Lahti-Pisteen osallistumistila Kympissä. Suunnitelmista oli mahdollista jättää muistutus.

    Nähtäville asetettu aineisto

  • Kaupunkiympäristölautakunta käsitteli puistosuunnitelman hyväksymistä kokouksessaan 24.4.2024 ja päätöksellään palauttivat asian valmisteluun.

    Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi puistosuunnitelman kokouksessaan 22.5.2024.

  • Leikkialueen saneerauksen aikataulu on vielä avoin.

Sijainti kartalla

Ohita upotus
Siirry karttapalveluun