Hyppää sisältöön

Nastolan kirkonkylän kuntoportaat

Nastolan kirkonkylään, Venetien ja Kukkastien väliseen jyrkkään pohjoisrinteeseen on suunnitteilla kuntoportaat. Suunnittelualue on maakunnallisesti arvokkaassa rakennetussa kulttuuriympäristössä, ja kuntoportaiden sijoittelu rinteeseen tehdään alueella kasvavien komeiden mäntyjen ehdoilla. Suunnittelussa otetaan huomioon myös Kukkastien varrella oleva linja-autopysäkki sekä kulkuyhteys Ristolan alueelta Nastolan Kirkonkylän peruskoululle.

Sijainti kartalla

Ohita upotus

Näin puistosuunnitelma etenee

 • Puistosuunnittelun käynnistymisestä ilmoitetaan tapauskohtaisesti asukkaille.

 • Työn laajuudesta ja tarpeesta riippuen suunnittelutyöstä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus.

  Osa suunnitelmaluonnoksista asetetaan nähtäville. Nähtävilläolosta tiedotetaan asukkaita lehti-ilmoituksella sekä kaupungin nettisivuilla.

  Puistosuunnitelmat ovat julkisesti nähtävänä 2 viikon ajan (14 vrk) pdf-muodossa Nähtävillä olevat suunnitelmat -sivulla. Lisäksi suunnitelmat ovat nähtävänä Lahti-Pisteessä, Palvelutorilla (Aleksanterinkatu 18).

  Muistutus

  Suunnitelmasta voidaan jättää muistutus sen nähtävilläoloaikana. Muistutukset on tehtävä kirjallisesti, jotka toimitetaan nähtävilläoloajan aikana Lahti-Pisteeseen, tai sähköisesti lähettämälle ne kirjaamoon, kirjaamo@lahti.fi. Sähköpostiviestin otsikossa tulee mainita muistutusta koskevan puistosuunnitelman nimi.

 • Suunnitelmasta annettu palaute ja suunnitelmaluonnos tarkastetaan. Tarvittavat muutokset tehdään suunnitelmiin.

 • Tekninen ja ympäristölautakunta hyväksyy suurimmat puistosuunnitelmat sekä niitä koskevat muistutukset ja suunnitelmien muutokset.

  Pienet puistosuunnitelmien muutokset voidaan hyväksyä viranhaltijapäätöksellä.

 • Hyväksytyn puistosuunnitelman jälkeen suunnitelman mukainen rakentaminen voi alkaa.

Lisätietoja