Siirry suoraan sisältöön

Launeen perhepuisto

Launeen perhepuiston suurella leikkialueella riittää tekemistä ja ihmeteltävää. Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Kesäisin puistossa järjestetään kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/YmparistoSite/PublishingImages/palvelut/luonto-ja-ymparisto/puistot/launeen-keskuspuisto/Perhepuisto_kuva%20Eila%20Paloj%C3%A4rvi_.jpg

Launeen perhepuiston esittely: #lahtipuistoilee >>

Lahden 4H-yhdistys vastaa Launeen perhepuiston palveluista kesällä 2018, tarkemmat tiedot: Lahden 4H -yhdistyksen sivuilta >>  

Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. 

Kausileikkivälineet, vessat ja grillit ovat käytettävissä seuraavina ajankohtina: 2.5. – 31.8.2018 sekä viikonloppuina 1. - 2.9., 8. - 9.9. ja 15. - 16.9.2018. Toiminta-aika Perhepuistossa on ma-pe klo 9 – 19 ja la–su klo 10 – 16.

Lisäksi Launeen perhepuistossa järjestetään 

  • lapsille alle kouluikäisten kerhotoimintaa koulujen toiminta-aikana sekä 
  • lapsiperheille kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita kesäkuun alusta koulujen alkuun elokuuhun ma – pe klo 8 – 16. 
    Lue lisää >>

Launeen perhepuisto on eteläisen Suomen upein leikkipuisto

Launeen perhepuisto on tunnettu matkailukohde ja kuuluu laajempaan puistokokonaisuuteen arboretumin ja liikunnallisten alueiden kanssa. Kävijöitä on arviolta 100 000 vuodessa, vilkkainta on toukokuussa luokkaretkien aikaan. Pinta-alaltaan noin kolmen hehtaarin kokoinen puisto on vehreä ja avara. Kasvilajeja lajikkeineen on yli 60.