Siirry suoraan sisältöön

Launeen perhepuisto

Launeen perhepuiston suurella leikkialueella riittää tekemistä ja ihmeteltävää. Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Kesäisin puistossa järjestetään kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita.
Lapsi kiipeilee.

Launeen perhepuisto on tunnettu matkailukohde ja kuuluu laajempaan puistokokonaisuuteen arboretumin ja liikunnallisten alueiden kanssa. Hyvällä paikalla sijaitseva perhepuisto palvelee monen ikäistä leikkijää. Perhepuistosta löytyy mm. liikennepuisto, hämähäkki-kiipeilytelineitä, useita erikokoisia liukuja, motoriikkaratoja sekä älypelejä.

Kausileikkivälineet, vessat ja grillit ovat käytettävissä 2.5. – 31.8.2018 sekä viikonloppuina 1. - 2.9., 8. - 9.9. ja 15. - 16.9.2018. Toiminta-aika Perhepuistossa on ma-pe klo 9 – 19 ja la–su klo 10 – 16. Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Lahden 4H-yhdistys vastaa Launeen perhepuiston palveluista kesällä 2018.

Lisäksi Launeen perhepuistossa järjestetään 

  • lapsille alle kouluikäisten kerhotoimintaa koulujen toiminta-aikana sekä 
  • lapsiperheille kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita kesäkuun alusta koulujen alkuun elokuuhun ma – pe klo 8 – 16. 

Launeen perhepuisto