Hyppää sisältöön

Myllypohjan koulu

Myllypohjan peruskoulu on 1. – 6. luokkien alakoulu. Yleisopetusluokkien lisäksi koulussamme toimii kolme etuluokkaa eli aluelliset erityisen tuen luokat. Oppilaita koulussamme on tällä hetkellä hieman yli 300.

Opetushenkilökuntaan kuuluu 12 luokanopettajaa, kolme erityisluokanopettajaa, kaksi laaja-alaista erityisopettajaa, viisi koulunkäynninavustajaa, kaksi resurssiopettajaa sekä kiertävä ortodoksiopettaja ja venäjänkielen opettaja.

Myllypohjan koulu toimii kahdessa eri väliaikaistilassa, Ahtialan koulun ja Kunnaksen koulun yhteydessä.

  • Myllypohjan koulussa vuonna 2019 ja sen jälkeen ensimmäisellä luokalla aloittaneet oppilaat voivat valita kolmannelta luokalta alkavana A2-kielenä espanjan, saksan tai kiinan. Espanjan ja saksan kielen opetus järjestetään yhteistyössä Ahtialan ja Kunnaksen koulujen kanssa. Kiinan kielen opetus järjestetään yhteisesti kaikille lahtelaisille kiinan valinneille oppilaille etäyhteyksin toteutattavana opetuksena.

    Elokuussa 2021 neljännen luokan aloittavat oppilaat voivat valita englannin A2-kieleksi, jos oppilas opiskelee ensimmäisenä vieraana kielenä muuta kuin englantia.

    Lue lisää peruskoulujen kielitarjonnasta. 

  • Lue lisää peruskoulujen vanhempaintoimikunnan tehtävästä ja merkityksestä kodin ja koulun yhteydenpidon välineenä.

Yhteystiedot

Opetushenkilöstön yhteystiedot löytyvät Wilmasta. Kirjautuminen vaaditaan.

Myllypohjan koulu toimii toistaiseksi kahdessa eri väliaikaistilassa;

Ahtialan toimipiste
Purorinteenkatu 4
15320 Lahti

Kunnaksen toimipiste
Opinkatu 4
15340 Lahti