Siirry suoraan sisältöön

Kariston koulu

Kariston peruskoulu on 1. - 6. luokkien alakoulu. Oppilaita on 425, opetushenkilöstöä reilut 20 sekä  koulunkäyntiavustajia.

Kariston peruskoulu sijaitsee luonnonkauniilla Kariston alueella Kymijärven tuntumassa. Vuonna 2010 valmistuneessa rakennuksessa toimivat myös esikoulu ja päiväkoti. Vuonna 2018 valmistui lisärakennus koulun lisätilatarpeeseen. 

Opetuksessa painotamme esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä, sanataidetta ja kestävää kehitystä.

Koulumme on mukana OPH:n Majakka-verkostossa, joka on jatkoa Tulevaisuuden koulu -hankkeelle. Mukana on peruskouluja eri puolilta Suomea. Kehittämiskoulut muodostavat alueellisia verkostoja ja teemaverkostoja, tällä hetkellä mukana 177 koulua 38 kunnasta.

Kukin koulu on valinnut itselleen 1-3 ajankohtaista kehittämisteemaa. Kariston peruskoulun teemat ovat oppilaiden oppimisen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen sekä oppilaiden ja henkilöstön hyvinvointi.

Koulun monipuoliset tilat mahdollistavat yhteisöllisen ja yhteistoiminnallisen oppimisen. Muunneltavissa oppimisympäristöissä oppilaiden käytettävissä on kannettavien tietokoneiden lisäksi iPadeja ja pienoisrobotteja. Tilaratkaisuissa on huomioitu myös kestävän kehityksen periaatteet.

Karistossa kunnioitamme kasvamisen kauneutta.

 

 

Yhteystiedot

Tiina Marttinen
rehtori, Kariston peruskoulu
p. 044 716 1085, tiina.marttinen@lahti.fi

 

 

Kartta