Siirry suoraan sisältöön

Länsiharjun koulu

Länsiharjun peruskoulussa on 500 oppilasta vuosiluokkien 1–6 perusopetuksessa.


Länsiharjun koulun luonnontieteen ja matematiikkaan painotettuihin luma opetuksen ryhmiin on mahdollista hakeutua 3. luokasta alkaen.

Koulussa voi kolmannelta luokalta A1- kielenä opiskella englannin lisäksi myös ranskaa. 

Länsiharjun koululaisten kevätlukukausi 2019 käynnistyi uudistetuissa tiloissa. ​Reilun kahden vuoden mittainen perusparannus ja laajennushanke ovat valmistunut. Hankkeen aikana Länsiharjun peruskoulun yhteyteen rakennettiin uusi liikuntasalirakennus ja perusparannettiin 1930-luvulla rakennettu päärakennus. Lisäksi piha-alue perusparannettiin ja varusteltiin tämän päivän vaatimusten mukaiseksi. 

Länsiharjun koulu on kokenut hankkeen myötä täydellisen muodonmuutoksen. Eri-ikäiset rakennukset ja uudistettu leikki- ja liikunta-alue muodostavat toimivan kokonaisuuden. Vanhan osan korjausaste oli suuri ja sisätilat uudistettiin käytännössä kokonaan. Uuden liikuntasalirakennuksen myötä lisätilaa on nyt reilu 600 neliön liikuntasalin ja se oheistilojen verran.  Uusi liikuntasali on valoisa ja toimiva.

Vanha suojeltu päärakennus on herännyt eloon. Rakennukseen on tuotu ilme, joka henkii entisaikojen loistoa ja luo samalla lämpimän kutsuvan ilmapiirin. Piha kutsuu ja haastaa peliin ja leikkeihin.


 

 

Yhteystiedot

 

 

 

 

Kartta