Siirry suoraan sisältöön

Ahtialan koulu

Ahtialan koululla on kaksi toimipistettä, kun Kivijärven kyläkoulu hallinnollisesti toimii Ahtialan peruskoulun Kivijärven toimipisteenä. Ahtialan peruskoulu on 1. - 9. luokkien yhtenäiskoulu. Oppilaita on 761, joista 1-6 -luokkalaisia 340 + 46 sekä 7-9 -luokkalaisia 375. Koulussa henkiöstöä on yhteensä reilut 70.

Linkki Ahtialan koulun pedanet-oppimisympäristösivustolle >>

Ahtialan pääkoulurakennus sijaitsee 8 km päässä Lahden keskustasta Alasenjärven läheisyydessä vireällä pientaloalueella.  Ahtialan koulun Kivijärven toimipiste sijaitsee luonnonkauniilla alueella Pyhäntaalla, Nastolan alueella.

Meille Ahtialan koulussa on tärkeää oppilaan monipuolisen kasvun tukeminen ja identiteetin vahvistaminen. Toimimme vuorovaikutteisesti toisia kunnioittaen niin, että jokainen saa mahdollisimman hyvät eväät jatko-opintoihin ja elämään.

Vuosiluokilla 7 – 9 tarjoamme viestintätaidon painotettua opetusta. Koulussamme toimii myös alueellinen pienluokka.

Koulumme ajanmukaisissa ja terveissä tiloissa viihtyvät niin oppilaat kuin opettajatkin. Alakoulun laajennusosa valmistui vuonna 2015. Samalla laajennettiin ruokalaa ja uudistettiin koulun muitakin tiloja. Meillä on muun muassa kaksi kotitalousluokkaa, iso liikuntasali, kunto- ja peilisali.

Koulumme piha-alueella on liikkuvan koulun tarpeisiin uudistettu piha-alue, aidattu koripallokenttä, skeittipaikka, katsomo ja monipuolisia leikkimahdollisuuksia välineineen.

Yhteystiedot

Ahtialan peruskoulu
vs. rehtorina toistaiseksi toimii Timo Laine, 050 387 9656
koulusihteeri Jaana Ehrukainen,  044 416 3337

 

 

Ahtialan peruskoulun rehtoria vastaan ei nosteta syytettähttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/ahtialan-peruskoulun-rehtoria-vastaan-ei-nosteta-syytettäAhtialan peruskoulun rehtoria vastaan ei nosteta syytettä14.2.2019 13:50:00
Kariston koulun kolmasluokkalaisten Talvisatu-musikaali https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/kariston-koulun-kolmasluokkalaisten-talvisatu-musikaaliKariston koulun kolmasluokkalaisten Talvisatu-musikaali 12.2.2019 9:00:00
Oppimisen tuen kehittäminen jatkuu edelleenhttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/oppimisen-tuen-kehittäminen-jatkuu-edelleenOppimisen tuen kehittäminen jatkuu edelleen7.2.2019 12:30:00

Yhteystiedot

 

 

 

Kartta